Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

PK posmu kamaniņu sportā Vistlerā saīsina līdz vienam braucienam

Spēcīga sniega izraisītu transportēšanas problēmu dēļ nedēļas nogalē gaidāmā Pasaules kausa izcīņas trešā posma kamaniņu sportā Vistleras trasē programma saīsināta līdz vienam braucienam vīru, dāmu un divnieku konkurencē, vēsta organizatori.

Jau iepriekš šonedēļ tika vēstīts, ka mašīna, kas transportē sportistu kamanas, iesprūdusi aptuveni 2000 kilometru attālumā no 2010.gada Vankūveras olimpisko spēļu trases, jo sniega vētras dēļ bijuši slēgti visi tuvējās apkārtnes ceļi. Tas tobrīd lika pavēstīt, ka sacensības, kas bija ieplānotas piektdien un sestdien, tiks aizvadītas tikai otrajā no šīm dienām.

Tomēr tagad organizatori ziņo, ka situācija nav ievērojami, tāpēc kamanas izlemts transportēt ar īpaši nolīgtu čārterreisu no Vinipegas uz Vankūveru. Tiesa, labākajā gadījumā tās Vistlerā būs piektdienas rītā. Tas licis pieņemt lēmumu, ka šajā Pasaules kausa etapā uzvarētāji vīru, dāmu un divnieku konkurencē tiks noskaidroti pēc viena brauciena, bet paredzētās komandu sacensības ir atceltas.

Vienīgie braucieni notiks sestdienas pievakarē pēc vietējā laika jeb naktī no sestdienas uz svētdienu pēc Latvijas laika.

Kā ziņots, sportistu kamanas ar kravas automašīnu tika pārvestas no Ņujorkas apkārtnē esošās Leikpleisidas, kur pagājušajā nedēļā risinājās Pasaules kausa otrais posms. Sākotnēji bija plānots, ka tās Vistlerā ieradīsies jau otrdien.

Uz Pasaules kausa etapiem Ziemeļamerikā devušies arī astoņi Latvijas sportisti. Pēc pirmajiem diviem Pasaules kausa posmiem sekmīgākā ir Andra un Jura Šicu ekipāža, kas divnieku sacensību kopvērtējumā atrodama piektajā pozīcijā.

Pēc Vistleras sacensībām tiks aizvadīts arī posms Pārksitijā (ASV), bet atlikušie pieci Pasaules kausa etapi risināsies nākamgad.

Pasaules kausa posms Siguldas trasē gaidāms 14. un 15.janvārī, kas būs sestais sezonā. Tikmēr pasaules čempionāts kamaniņu sportā gaidāms 27.-29.janvārī Īglsas trasē Austrijā, bet pasaules junioru čempionāts šogad risināsies Siguldā, kur notiks arī pasaules junioru čempionāts bobslejā un skeletonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi