Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rastorgujevam devītā vieta Eiropas čempionātā individuālajā distancē

Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs trešdien Eiropas čempionātā Osrbī individuālajā distancē ieņēma devīto vietu, kamēr par uzvarētāju kļuva norvēģis Vēbjērns Sērums.

Vēl no Latvijas sportistiem Aleksandrs Patrijuks ierindojās 37.vietā, Edgars Mise ieņēma 77.vietu, Renārs Birkentāls ieņēma 84.vietu, bet Gints Lūsis finišu sasniedza 105.pozīcijā no 111 finisējušiem sportistiem.

Uzvarētājs Sērums 20 kilometru distanci veica 52 minūtēs un 32,7 sekundēs, četrās šautuvēs ne reizi nekļūdoties. Sudraba godalgu ar divām kļūdām šautuvē izcīnīja viņa tautietis Juhans Ūlavs Botns, kurš čempionam zaudēja minūti un 9,7 sekundes, bet trešais vēl viens norvēģis Martins Uldāls, kurš ar vienu kļūdu šaušanā no uzvarētāja atpalika minūti un 44,9 sekundes.

Pirmajā astotniekā iekļuva seši Norvēģijas biatlonisti.

Rastorgujevs šaušanā kļūdījās trīs reizes un ar trim soda minūtēm no uzvarētāja atpalika trīs minūtes un 28,6 sekundes. Patrijuks šautuvē kļūdījās divreiz, Mise pieļāva piecas kļūdas, Birkentāls - septiņas, bet Lūsis - sešas.

Pagājušajā sezonā Eiropas čempionātā Šveices pilsētā Lencerheidē Mise ieņēma 32., Rastorgujevs - 33., Patrijuks - 83. un Lūsis - 96.vietu.

Šodien plkst.15.30 Eiropas čempionātā vēl tiks aizvadītas 15 kilometru sacensības sievietēm. 

Nestartējot Baibai Bendikai, ar pirmo numuru trasē dosies Sanita Buliņa, ar 52.numuru - Sandra Buliņa un ar 58.numuru 103 sportistu konkurencē - Annija Sabule.

Pagājušās sezonas Eiropas meistarsacīkstēs Baiba Bendika izcīnīja 12.vietu, Sanita Buliņa - 61.pozīcijā, bet Sandra Buliņa ierindojās 75.vietā.

Piektdien biatlonisti sacentīsies sprintā, sestdien - iedzīšanā un svētdien - jauktajās stafetēs.

Sezonas turpinājumā no 7. līdz 18.februārim Čehijas pilsētā Nove Mesto notiks pasaules čempionāts, bet nākamais Pasaules kausa posms februāra un marta mijā norisināsies Oslo.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi