Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rastorgujevam kļūdas šaušanā liedz pacīnīties par medaļu

Pirmā iespēja palika neizmantota. Andrejs Rastorgujevs Eiropas čempionātā (EČ) biatlonā Slovākijas pilsētiņā Osrblī 20 kilometru individuālajā distancē ar trijām soda minūtēm ieņēma 9. vietu. Nestartējot Baibai Bendikai, Annija Sabule bija labākā no Latvijas biatlonistēm ar 48. rezultātu 15 km distancē.

EČ biatlonā vadošās valstis startē ar otrajiem sastāviem, tāpēc Latvijas izlases līderiem tā ir laba iespēja pacīnīties par augstu vietu un valsts paredzētajām prēmijām. Bendika ir atgriezusies Latvijā un gatavojas pasaules čempionātam (PČ), kas 7. februārī sāksies Nove Mesto Morāvijā (Čehija), savukārt Rastorgujevs ir devies uz Osrblī.

Biatlonā šosezon īpaši izteikti dominējošajai Norvēģijai arī otrie sastāvā ir pasaules visaugstākajā līmenī. Par to vēlreiz varēja pārliecināties EČ 20 km klasikā. Norvēģi aizņēma visas vadošās vietas no pirmās līdz piektajai! Andrejs pēc trešās ugunslīnijas bija ceturtais, taču divas nopelnītās soda minūtes pēc pēdējās šaušanas no stāvus pozīcijas neļāva pacelties augstāk par 9. pozīciju. Slēpošanas ātrumā Rastorgujevs bija trešais labākais. 

Precizitāte šautuvē pietrūka arī Latvijas biatlonistēm. Annija Sabule ar trijām soda minūtēm no latvietēm ieņēma augstāko 48. vietu. Sanitai Buliņai bija 49. ātrākais slēpojums un 50. rezultāts. Sandra Buliņa kļūdījās septiņas reizes un ieņēma 90. pozīciju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi