Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Tramplīnlēcēja Takanaši labo absolūto uzvaru rekordu Pasaules kausa posmos

Japānas tramplīnlēcēja Sara Takanaši aizvadītajā nedēļas nogalē laboja absolūto rekordu Pasaules kausa sacensību uzvarās.

Pašlaik 21 gadu vecā Takanaši sestdien guva savu 54.uzvaru Pasaules kausa sacensībās, pārspējot austrieša Gregora Šlīrencauera rekordu, bet svētdien guva vēl vienu panākumu, uzlabojot nu jau savu rekordu.

Takanaši lēca 99,0 un 102,5 metru tālumā, tiekot pie 250,4 punktiem. Tikmēr otrā ar 98,5 un 103,0 metru tāliem lēcieniem bija Daniela Iraško-Štolca, kura saņēma 238,8 punktus, bet trešo vietu ar 97,5 un 98,5 metru tāliem lēcieniem un 231,0 punktu ieņēma Phjončhanas olimpiskajās spēlēs triumfējusī norvēģiete Mārene Lunbī.

Pasaules kausa izcīņā triumfē Lunbī, kura kopvērtējumā tikda pie 1340 punktiem, otrā ar 928 punktiem bija vāciete Katrīna Althausa, bet trešo vietu ar 916 punktiem ieņēma Takanaši.

Dāmas Pasaules kausā tramplīnlēkšanā sacenšas kopš 2011./2012.gada sezonas, kad uzvaru izcīnīja amerikāniete Sāra Hendriksone. Nākamās divas sezonas Lielo kristāla globusu ieguva Takanaši, pēc tam čempiones godā bija Iraško-Štolca, bet iepriekšējos divus gadus pie titula atkal tika japāniete.

Kā vēstīts, vīriem Pasaules kausa kopvērtējumā triumfēja Polijas tramplīnlēcējs Kamils Stohs, kuram tas bija otrs Lielais kristāla globuss karjerā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi