Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvietes radīta indukcijas tējkanna Kickstarter kampaņā savākusi jau 500 000 eiro

Vācijā dzīvojošas latvietes radīta elektriskās indukcijas moderna dizaina tējkanna Miito pūļa finansēšanas vietnē Kickstarter 13 dienas pirms kampaņas beigām savākusi jau 500 038 eiro, aģentūru LETA informēja Miito veidotāja Jasmīna Grase.

Tikmēr kampaņā prasītie 150 000 eiro tika savākti pirmajās 38 stundās.

Kā iepriekš stāstīja Grase, Miito ir tējkanna, kas strādā uz magnētiskās indukcijas pamata. Tējkannas diskveidīgā pamatne ģenerē elektromagnētisko lauku, kas savukārt uzsilda dzelzs stienīti, kas ievietots šķidruma traukā un turas perpendikulāri pamatnei. "Uz pamatnes var likt jebkuru šķidruma trauku - krūzi, klasisko tējkannu, un, ievietojot tajā sildelementu, tiks uzsildīts jebkurš šķidrums," piebilst Grase.

"Projektu sākām pērn janvārī, bet rudenī tas tika atrādīts dizaina izstādē Nīderlandē, kur kļuva par sensāciju," turpina Grase. "Vairākas kompānijas piedāvājās nopirkt no mums tiesības uz produktu, un mēs varējām tās pārdot, bet tas produkts pēc gada parādītos plauktā kā tējkanna numur x. Tas ir gaužām garlaicīgi."

Grase arī stāsta, ka nekādas vērā ņemamas investīcijas no ārpuses nav saņemtas, un viss notiek ar pašu līdzekļiem. Lai priekšlaicīgi nebūtu jāpiesaista investori, nolemts izmēģināt pūļa finansēšanas vietni Kickstarter.

Runājot par nākotnes plāniem, Grase teic, ka, turpinot Kickstarter kampaņu, produkts tiks papildināts ar jaunām iespējām. "Arī tad, kad šis produkts būs gatavs, nākotnē piedāvāsim uzlabotus variantus, kas, piemēram, būtu interesants jaunievedums kafejnīcās, ļaujot cilvēkiem pašiem kaut ko gatavot, tāpat aplūkojam līdzīga principa iespējas arī tvaicētājos un citās ierīcēs. Galva ir pilna ideju," entuziasma pilna ir Grase.

Jau rakstīts, ka pēc Kickstarter kampaņas beigām - līdz rudenim - plānots pabeigt prototipa izstrādi, kā arī sagatavoties ražošanai, un, sākot ar pavasari, tiek plānots piedāvāt gatavu produktu.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Šokolādīgi saldie

    Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

    Interesanti

    Vairāk Interesanti


    Receptes

    Vairāk Receptes


    Dzīvnieki

    Vairāk Dzīvnieki


    Notikumi

    Vairāk Notikumi


    Cits

    Vairāk Cits


    Tehnoloģijas

    Vairāk Tehnoloģijas


    Zirnis joko

    Vairāk Zirnis joko