Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

MTB maratona 3.posms jau 30.jūnijā – pāri deviņiem pakalniem Talsos

Šo svētdien, 30. jūnijā, Talsos, Kamparkalnā tiks dots starts trešajam Vivus.lv kalnu divriteņu (MTB) maratona posmam.

Šajā posmā sacensību trase vīsies pa vienu no skaistākajiem Kurzemes reģioniem un maratona veicējiem būs iespēja iepazīt interesantākās Kamparkalna apkārtnes takas un ceļus. Īpaši aicināti ir tādi braucēji, kuri domā, ka Kurzemes pusē ar kalniem ir pašvakāk, sacensību organizatori ir īpaši parūpējušies par vislabākā reljefa izvēli trasei.

Starts Vivus.lv MTB maratonam tiks dots plkst.12:00 un tā dalībniekiem būs jāveic 50-55km gara distance, kas izveidota divos apļos. Interesanti, ka Latvijas Valsts Meži MTB pusmaratona dalībnieki veiks tieši to pašu apli, tikai tas jādara vienu reizi. Starts plānots plkst. 13:15. Starp abiem minētajiem startiem ap plkst. 12:15 notiks bezmaksas Superior bērnu brauciens, kurā katrs tā dalībnieks jutīsies kā uzvarētājs, jo distance būs piemērota visu vecuma grupu bērniem un pie balviņām tiks visi.

Vivus.lv MTB maratona sacensības raksturīgas ar to, ka vienlīdz daudzi dalībnieki izvēlas doties gan aizraujošajās un grūtajās maratona distancēs, gan baudīt interesantās, bet īsākās pusmaratona distances.

Pirmajos divos aizvadītajos posmos startējuši jau vairāk nekā 700 dalībnieki un 37 komandas. Organizatori pamatoti lepojas ar to, ka Vivus.lv MTB maratons ir zaļākais velomaratons Latvijā, jo visi tā dalībnieki īpašu uzmanību pievērš tam, lai aiz sevis distancē neatstātu nekādus sporta uztura tukšos iepakojumus.

Pēc pirmajiem diviem Vivus.lv MTB maratona posmiem sacensību kopvērtējuma līderis ir Dmitrijs Sorokins no Rietumu-Delfin komandas un šajā posmā viņš startēs ar dzelteno Līdera kreklu. Interesanti, ka Sorokins ir līderis arī „Yuasa” Kalnu karaļa ieskaitē un Kamparkalna virsotnē viņš noteikti pacīnīsies par titula saglabāšanu vismaz līdz nākamajam posmam. Savukārt, ātrākā dāma kopvērtējumā Dana Rožlapa no My-Sport-STEVENS komandas distancē dosies ar „Zaļā josta” zaļo Līderes kreklu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi