Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pēc pēdējās brīvdienas Giro d’Italia 16.posmā uzvar Inčosti

Vienā no psiholoģiski grūtākajiem prestižā daudzdienu velobrauciena "Giro d’Italia" posmiem otrdien uzvaru izcīnīja spānis Benats Inčosti no "Movistar" komandas, kurš 238 kilometrus garo distanci veica 5 stundās un 52:48 minūtēs. 

16.posma finiša sprintā Inčosti apsteidza igauni Tanelu Kangertu ("Astana") un poli Pšemislavu Ņiemecu ("Lampre-Merida"), bet lielā grupa finišēja 14 sekundes vēlāk ar lietuvieti Ramūnu Nevardausku ("Garmin-Sharp") priekšgalā. Kopvērtējumā līderpozīciju saglabāja itālietis Vinčenzo Nibali ("Astana"), kura pārsvars pār austrālieti Kadelu Evansu ("BMC Racing") ir 1:26 minūtes.

Pirms sacensību 16.posma bija velobrauciena otrā un pēdējā brīvdiena, turklāt jau tā pirmajā daļā riteņbraucējus sagaidīja pamatīgs kāpiens kalnā. Sacensību beigu daļā gan nebija izteikta līdera, bet trio, kas pēcāk cīnījās par pirmo vietu, no lielās grupas aizbēga aptuveni divus kilometrus pirms finiša. "Movistar" komandai tā bija trešā uzvara kādā no šīs sezonas "Giro d’Italia" posmiem. 

Kopvērtējuma līdera rozā krekliņu jau devīto posmu pēc kārtas saglabāja Nibali, kurš neļāva konkurentiem apdraudēt savas pozīcijas. 

Trešdien sportisti veiks 214 kilometru distanci bez nopietniem kāpumiem. Kopā velobraucienā paredzēts 21 posms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi