Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Motoru sports

Ātruma cilts: Melderu piedzīvojumi F1 Barselonā

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Tās viesi ir Lueta Laura un Valdis Melderi, kuri īstenojuši kopīgu sapni ­– pirmo reizi apmeklējuši F1 posmu Barselonā.

Ātruma cilts: Timrots pēta RAF busiņu vēsturi

Pēc vasaras atvaļinājuma Diena.lv un LMT Viedtelevīzijas saturā atgriežas raidījums Ātruma cilts. Šoreiz Pauls Timrots devies izpētīt Rīgas Autobusu fabrikas (RAF) un tās slaveno mikroautobusu vēsturi. RAF nodarbojies ar dažādām lietām, ieskaitot elektromobiļu būvēšanu Maskavas pazemei un katafalkus Vjetnamai, un tikpat kolorīti ir arī rūpnīcas komandas stāsti.

Vaidavas Kausā astoto reizi uzvaru izcīna igaunis Tanels Leoks

Nedēļas nogalē notikušajā 50. jubilejas Vaidavas Kausā, kas šogad norisinājās veselas trīs dienas, no 28. līdz 30. jūlijam, Arvīda Levana vārdā nosauktajā Apes mototrasē, kur sacentās gan pašmāju, gan ārvalstu ātrākie motokrosa braucēji, triumfēja igaunis Tanels Leoks, saukts arī par “igauņu lokomotīvi”. Viņa karjerā tas ir jau 8. Vaidavas Kauss, līdz ar šo panākumu izcīnot arī uzvaru MX1 klasē Latvijas motokrosa čempionāta 4. posmā.

Jānis Reišulis Vācijā uzvar EMX125 klases posmā

Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis svētdien Vācijā Eiropas motokrosa čempionāta sestajā posmā izcīnīja uzvaru 125 kubikcentimetru klasē (EMX125), bet 250 kubikcentimetru klasē (EMX250) devīto vietu ieņēma Kārlis Alberts Reišulis.