Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konkursi

Noskaidroti uzvarētāji konkursā Uzraksti parakstu bildei! © DIENA(2)

Noslēdzies pirmais Uzraksti parakstu bildei! konkurss.ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane, kura šobrīd veido pilnmetrāžas animācijas filmu Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās), izvēlējusies savus favorītu.Par vislabāko Signe Baumane atzinusi Danila parakstu "Mīļā, tu taču nemēģini izbēgt mūsu apgredzenošanu?".

Konkurss par filmu Teds noslēdzies! © DIENA(3)

Noslēdzies konkurss par filmu Teds, kurā aicinājām izskaidrot filmā dzirdamo joku!Pirmās pareizās atbildes autors Krišjānis Jantons balvā saņem T-kreklu ar filmas simboliku. Ar uzvarētāju sazināsimies personiski. Paldies visiem, kuri piedalījās filmas Teds joka skaidrojumā!Tātad: filmā Teds Marka Vālberga varonis iesit bērnam, viņa draugs lācis sitienu komentē ar vārdiem: "Nekas, viņš sen bija pelnījis savu Džoanu Krofordi!" Kāpēc?Atbilde: aktrise Džoana Kroforde (Joan Crawford, 1905–1977), Oskaru ieguvusī Holivudas "zelta laikmeta" zvaigzne, izcēlās ar agresiju un kaislību.

Uzraksti parakstu bildei! © DIENA(27)

ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane aicina piedalīties konkursā!Ik nedēļu uzraksti asprātīgu parakstu bildei/kadram no Signes Baumanes jaunās filmas un saņem balvu!Signes Baumanes topošā pilnmetrāžas animācijas filma Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās) vienlaikus ir gan stāsts par Latvijas vēsturi, gan arī par mākslinieces un režisores personīgo pieredzi.

Piedalies konkursā par filmu Teds un laimē T-kreklu! © DIENA(4)

Aicinām piedalīties konkursā par filmu Teds! Balvā – attēlā redzamais īpašais Teda T-krekls!No piektdienas, 19. jūlija, Latvijas kinoteātros startē filma Teds – režisora Seta Makferlēna stāsts par pieauguša vīrieša draudzību ar viņa runājošo rotaļu lāci, arī ironisks skatījums uz ASV trīsdesmitgadīgo paaudzes infantilismu.

Uzraksti parakstu bildei! © DIENA(96)

ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane aicina piedalīties konkursā!Ik nedēļu uzraksti asprātīgu parakstu bildei/kadram no Signes Baumanes jaunās filmas un saņem balvu!Signes Baumanes topošā pilnmetrāžas animācijas filma Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās) vienlaikus ir gan stāsts par Latvijas vēsturi, gan arī par mākslinieces un režisores personīgo pieredzi.

Fotokonkursa Mana Baltica uzvarētāji noskaidroti! © DIENA(3)

Noslēdzies fotokonkurss Mana Baltica, kura laikā ikvienam bija iespēja fotogrāfijā iemūžināt mirkli Starptautiskajā folkloras festivālā Baltica un lejupielādēt to portālā Diena.lv.No visa pievienotā foto materiāla Dienas redakcijas kultūras nodaļas žurnālisti izvēlējās uzvarētājus: balvas no Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centra un izdevniecības Dienas Grāmata saņems Edeite par fotogrāfijām Baltica koncerts Turaidā un Medņevas etnogrāfiskā ansambļa psalmu dziedātājas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā, Dace Voitkeviča par fotogrāfiju Trīs paaudzes Latgales dienā Ikšķilē, Inta Holodņikova, Ināra Kindzule par fotogrāfiju Ikšķiles novadu koncertā To celiņu es pazinu, kā arī Kristīne Karele par fotogrāfiju _Tarkšķi pēc pērkona negaisa Vērmanes dārzā.

Piedalies fotokonkursā Mana Baltica un laimē vērtīgas balvas! © DIENA(1)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centru un izdevniecību Dienas Grāmata aicina piedalīties fotokonkursā Mana Baltica!Starptautiskais folkloras festivāls Baltica 2012 no 5. līdz 9. jūlijam norisināsies Rīgas centrā un priekšpilsētās, Madonā, Turaidā, Siguldas novadā, Ikšķilē, Ķekavā, Barkavā, Cesvainē, Ērgļos, Koknesē un Ļaudonā, piedāvājot plašu pasākumu programmu: koncertus, tradīciju vakarus, meistardarbnīcas, dažādus brīvdabas sarīkojumus, gadatirgus un stāstnieku vakarus.

Noslēdzies konkurss par grāmatu Starp debesīm un zemi © DIENA(3)

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar apgādu Kontinents rīkotais konkurss par Marka Levi romānu _Starp debesīm un zemi._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēti trīs uzvarētāji – Inese, Valentīna un Sarmīte balvā iegūs grāmatu Starp debesīm un zemi. Ar uzvarētājām sazināsimies personiski.Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes:Kāda ir Marka Levi romāna Starp debesīm un zemi galvenā varoņa profesija?Arhitekts.

Noskaidroti uzvarētāji konkursā par Braienu Adamsu! © DIENA(1)

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar koncertaģentūru FBI rīkotais konkurss par kanādiešu mūziķi Braienu Adamsu, kas 2. jūlijā sniegs koncertu _Arēnā Rīga._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēti divi uzvarētāji – Teiksma un Karīna balvā iegūs biļeti uz Braiena Adamsa koncertu Arēnā Rīga 2.

Piedalies konkursā un apmeklē Braiena Adamsa koncertu Arēnā Rīga! © DIENA(7)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar koncertaģentūru FBI aicina piedalīties konkursā par kanādiešu mūziķi Braienu Adamsu, kas 2. jūlijā sniegs koncertu Arēnā Rīga.Līdz ceturtdienai, 28. jūnijam, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim divus uzvarētājus, kas balvā iegūs biļeti uz Braiena Adamsa koncertu Arēnā Rīga.

Piedalies konkursā un laimē grāmatu Starp debesīm un zemi! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar apgādu Kontinents aicina piedalīties konkursā par Marka Levi romānu Starp debesīm un zemi.Līdz svētdienai, 1. jūlijam, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim trīs uzvarētājus, kas balvā iegūs grāmatu _Starp debesīm un zemi.

Piedalies konkursā un apmeklē The Straits koncertu Ventspilī! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv aicina piedalīties konkursā par populāro britu apvienību The Straits, kas 30. jūnijā ar koncertu viesosies Ventspilī!Līdz svētdienai, 24. jūnijam, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz _The Straits _koncertu 30.

Noskaidrots uzvarētājs konkursā par smilšu skulptūru parku © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar biedrību Make Art rīkotais konkurss par smilšu skulptūru parku Make Sand Art Riga 2012, kas apmeklētājus gaida uz AB dambja Rīgā.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēti divi uzvarētāj0 Maija un Inna balvā iegūs ieejas karti divām personām smilšu skulptūru parkā, kā arī smilšu sagatavi, lai veidotu savu skulptūru, un draugu karti. Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes:

Piedalies konkursā un apmeklē smilšu skulptūru parku uz AB dambja! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar biedrību _Make Art _rīko konkursu par smilšu skulptūru parku Make Sand Art Riga 2012, kas apmeklētājus gaida uz AB dambja Rīgā.Līdz svētdienai, 17. jūnijam, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim divus uzvarētājus, kas balvā iegūs ieejas kartes divām personām smilšu skulptūru parkā, kā arī smilšu sagatavi, lai veidotu savu skulptūru, un draugu karti, kurā sakrājot divus zīmogus, trešā apmeklējuma reize parkā ir par brīvu.