Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konkursi

Piedalies konkursā un laimē sirsnīgo bērnu grāmatu Timijs Negals!

Jautro, sirsnīgo un arī nedaudz neganto bērnu grāmatu Timijs Negals/Timmy Failure radījis amerikāņu izcelsmes bērnu grāmatu autors un karikatūrists Stefans Pastiss. Tā bagātīgi ilustrēta ar paša autora zīmējumiem, piešķirot tai patiesi jautru un dzīvīgu noskaņu. Tās asais humors atsauks atmiņā pat tādas bērnu literatūras pērles kā A. A. Milna stāstu par Vinniju Pūku un citas grāmatas, kas vienlīdz uzrunā gan bērnus, gan viņu vecākus.

Piedalies konkursā un dodies uz komiķa Dilana Morana šovu!

27. septembrī, Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies viens no visu laiku izcilākajiem komiķiem, stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans, kas ieguvis neskaitāmu apbalvojumus un skatītāju atzinību visā pasaulē. Lai kur viņš viesotos, biļetes uz šoviem tiek izķertas pāris stundu vai minūšu laikā. 

Piedalies konkursā un ej uz koncertu Sweet Soul Music Revue!(1)

30. augustā plkst.19.30 Dzintaru koncertzālē notiks Sweet Soul Music Revue šovs, kas radies kā veltījums laikmeta ievērojamākajiem amerikāņu soula mūzikas grandiem, kuri 50., 60. un 70. gados, radījuši muzikālus skaņdarbus, kas savu popularitāti nav zaudējuši pat šodien.

Piedalies konkursā un ej uz Slade koncertu!

17. augustā festivāla Live Fest ietvaros Kuldīgā uzstāsies leģendārā angļu grupa Slade. Tās vārds ir nesaraujami saistīts ar 1970. gadiem, kad 17 Slade singli iekļuva britu Top 20 (seši no tiem – 1. vietā), bet albumu tabulas virsotni sasniedza trīs albumi.