Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konkursi

Laimē ielūgumus uz Rīgas Ziemassvētku koncertu Ķīpsalā!

20., 25. un 26.decembī Ķīpsalā ikviens tiek laipni aicināts uz tradicionālo Rīgas Ziemassvētku koncertu. Šogad tajā piedalīsies Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa un Mārtiņš Brūveris, dziedātājs Daumants Kalniņš, kā arī citi mākslinieki.

Laimē ielūgumu uz Vestarda Šimkus koncertu!

Pareizi atbildot uz konkursa jautājumiem, ir iespēja laimēt divus ielūgumus uz Samsung Smart Session koncertu, kurā piedalās izcilais pianists Vestards Šimkus un duets Elvi/Dunian. Koncertu krāšņo videomākslinieces Katrīnas Neiburgas videoinstalācijas.

Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz Džimija Tenora koncertu!

7. decembrī plkst. 19 Pasaules mūzikas festivāla Garšvielas ietvaros Ventspils teātra namā Jūras vārti viesosies somu komponists un mūziķis Džimijs Tenors (Jimi Tenor). Kopā ar Berlīnē bāzēto afro-beat ansambli KABU KABU tiks prezentēts nule kā izdotais kopdarbs The Mystery Of Aether

Noslēdzies konkurss par festivāla Bildes jauno dziesminieku koncertu © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Bilžu biroju rīkotais konkurss par mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2012 jauno dziesminieku autorvakaru.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs – Arnis G. balvā iegūs ielūgumu divām personām un festivāla Bildes 2012 jauno dziesminieku autorvakaru pirmdien, 15. oktobrī plkst. 19 Lielajā ģildē.Pareizās atbildes: Kuru reizi mūzikas un mākslas festivālā Bildes 2012. gadā notiek jauno dziesminieku autorvakars?Otro.Kas būs šī koncerta vadītājs?Kārlis Kazāks.

Noslēdzies konkurss par festivāla Bildes folkkoncertu © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Bilžu biroju rīkotais konkurss par mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2012 folkkoncertu.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības izlozēts uzvarētājs – Linda J. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz festivāla Bildes 2012 folkkoncertu svētdien, 14.

Piedalies konkursā un apmeklē festivālu Bildes! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Bilžu biroju aicina piedalīties konkursā par mūzikas un mākslas festivālu Bildes 2012!Tuvākajās dienās izspēlēsim vairākus konkursus par festivāla Bildes 2012 jauno dziesminieku autorvakaru un blūza koncertu.Līdz piektdienai, 12. oktobrim plkst. 9, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

Piedalies konkursā un apmeklē festivālu Bildes! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Bilžu biroju aicina piedalīties konkursā par mūzikas un mākslas festivālu Bildes 2012!Tuvākajās dienās izspēlēsim trīs konkursus par festivāla Bildes 2012 folkkoncertu, jauno dziesminieku autorvakaru un blūza koncertu.Līdz ceturtdienai, 11. oktobrim plkst.

Noslēdzies konkurss par Dailes teātra izrādi Tetovētā roze! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri rīkotais konkurss par izrādi Tetovētā roze.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēt uzvarētājs – Dace Z. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Tetovētā roze 27. oktobrī plkst. 18 Dailes teātra Mazajā zālē.

Piedalies konkursā un apmeklē Dailes teātra izrādi Tetovētā roze! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri aicina piedalīties konkursā par izrādi Tetovētā roze!Līdz svētdienai, 7. oktobrim, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Tetovētā roze 27. oktobrī plkst. 18 Dailes teātra Mazajā zālē.Vēlam veiksmi!Uz konkursa jautājumiem lūdzam atbildēt šeit.

Noslēdzies konkurss par grupu Sparks! © DIENA

Noslēdzies konkurss par ekscentrisko amerikāņu grupu Sparks, kas 5. oktobrī koncertēs Ventspilī!No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs – Raivo P. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz grupas Sparks koncertu Ventspilī, teātra namā Jūras vārti 5. oktobrī plkst.