Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kriminālziņas

Kandavas novadā gājis bojā motociklists

Svētdien negadījumā Kandavas novadā gājis bojā motociklists, bet pasažieris pēc policistu veiktās reanimācijas nogādāts slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Imantā aizturēti narkodīleri, kuri vietējiem narkotikas tirgojuši jau ilgāku laiku

Pagājušajā nedēļā iepriekš plānotas operācijas laikā Rīgā, Imantas mikrorajonā, aizdomās par narkotisko vielu realizēšanu tika aizturētas četras personas. Policijas rīcībā esošā pašreizējā informācija liecina, ka šīs personas tirgojušas narkotiskās vielas vietējiem iedzīvotājiem jau ilgāku laiku. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un diviem aizturētajiem uz izmeklēšanas laiku piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

FOTO: Noskaidroti cilvēki, kuri mežos Daugavpils pusē izmeta mucas ar ķīmiskām vielām

26.maijā Valsts Policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirknis saņēma informāciju par 59 pamestām mucām vairākās vietās Līksnas pagasta mežos. Sadarbojoties ar Valsts vides dienestu, AS Latvijas valsts meži, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu un VAS Latvijas dzelzceļš plašu operatīvo pasākumu rezultātā izdevās noskaidrot iespējamās vainīgās personas un novērst plaša mēroga vides piesārņojumu. Par minēto faktu uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.