Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Novados

Ogres muzeja direktore pašvaldībai uzteikusi darbu

Īsi pirms Ogres novada domes ārkārtas sēdē, kurā bija plānots lemt par Ogres Vēstures un mākslas muzeja direktores direktores Evijas Smiltnieces atstādināšanu no amata uz laiku, viņa pašvaldībai uzteikusi darbu, aģentūru LETA informēja direktore.

Ventspils pludmale tiek sagatavota vasaras peldsezonai

Iestājoties siltākiem laikapstākļiem ir uzsākta Ventspils pludmales sagatavošana peldsezonai, uzstādot dažādus pludmales aprīkojumus. Šogad oficiālais peldsezonas sākums ir 15. maijs, un tas ilgs līdz pat 15. septembrim, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Daugavpilī atcelts izsludinātais oranžais brīdinājums

Šodien plkst.8 Daugavas ūdens līmenis Daugavpilī bija 7,46 metri virs stacijas nulles atzīmes, līdz ar to tiek atcelts 6.aprīlī izsludinātais oranžais brīdinājums par potenciālajiem plūdiem, uzzināts Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Ogres muzeja direktore nolēmusi atstāt amatu

Ogres Vēstures un mākslas muzeja direktore Evija Smiltniece pirmdien informējusi darbiniekus par nodomu atstāt amatu, aģentūru LETA informēja muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Zvirbule, kura pati amatu atstās 31.martā. Darbinieku aiziešana seko konfliktam starp muzeja un Ogres pašvaldības vadību.