Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgā

Rīgas osta stiprina Latvijas un sabiedroto militārās mobilitātes kapacitāti

Aizvadītā gada nogalē Eiropas Komisija ir apstiprinājusi līdzfinansējumu diviem Rīgas brīvostas projektiem, paredzot nozīmīgas investīcijas ostas transporta infrastruktūrā, kas veicinās ne tikai ostas komerciālo darbību, bet vienlaikus palīdzēs pilnveidot Latvijas un sabiedroto militāro mobilitāti un valsts aizsardzības funkcijas. Apstiprinātie projekti ietvers gan ostas piestātņu infrastruktūras pilnveidošanu, gan pievadceļu pārbūvi un uzlabošanu, gan dzelzceļa infrastruktūras pārbūvi, gan arī ostas tehniskās flotes papildinājumu ar jaunu un daudzfunkcionālu transporta vienību.

Laiks sakārtot Rīgas jumtus © DIENA

Par ēku renovāciju Rīgā un gaisvadu sakaru kabeļu sakārtošanas problemātiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāju Gintu Miķelsonu.

Aicina ziņot par satiksmei bīstamām bedrēm Rīgas ielās

Sākoties atkusnim, kas mijas ar salu, Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par bīstamām bedrēm Satiksmes vadības centram, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

FOTO, VIDEO: Zaķusalā atklāta bezmaksas distanču slēpošanas trase

Būvkompānija Merks Rīgā Zaķusalā atklājusi bezmaksas aktivitāšu trasi Merks Zaļā trase, kas ziemā kalpos kā distanču slēpošanas trase, bet pārējā laikā tajā tiks organizētas citas sezonai atbilstošas aktivitātes. Jaunajā trasē būs pieejama arī slēpošanas inventāra noma.