Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Krievija

Putins pirmdien Minskā tiksies ar Lukašenko

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdienas ieradīsies darba vizītē Minskā, kur tiksies ar Baltkrievijas līderi Aleksandru Lukašenko, piektdien paziņoja Lukašenko preses dienests.

H&M Krievijā slēdzis visus veikalus

Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānija Hennes and Mauritz (H&M) ceturtdien paziņoja, ka Krievijā slēdzis pēdējos veikalus, pabeidzot savu aiziešanu no šī tirgus.

ISW: Putins atlicis ikgadējo uzrunu kara neveiksmju dēļ

Krievijas prezidenta Vladimira Putina lēmums atlikt ikgadējo uzrunu Federālajai sapulcei norāda uz to, ka viņš nav pārliecināts par savām spējām formēt Krievijas informatīvo telpu uz pieaugošās kritikas fona, kas pret viņu tiek vērsta pēc iebrukuma Ukrainā, kārtējā izvērtējumā norāda ASV Kara studiju institūta (ISW) analītiķi.

Vagner savervējusi 23 000 cietumnieku

Krievijas algotņu organizācija Vagner, kas kopā ar Krievijas karaspēku cīnās Ukrainā, ir savervējusi 23 tūkstošus ieslodzīto no Krievijas cietumiem, paziņoja Ukrainas Nacionālās pretošanās centrs.

Peskovs: Rietumos Krieviju neviens nemīl

Rietumos Krieviju neviens nemīl un mīlēt negrasās, svētdien sarunā ar Krievijas telekanāla Rossija-1 žurnālistu sacīja Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.