Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Šoruden lidostas teritorijā būs vairāk autostāvvietu

Lidosta Rīga pasažieru ērtībām piedāvā trīs autostāvvietas lidostas teritorijā – vienu īstermiņa, ko apzīmē ar P1, un divas ilgtermiņa – P2 un P3. Tās strādā visu diennakti, bez brīvdienām.

Īstermiņa autostāvvieta P1 atrodas tieši pretī termināļa ēkai un ir ērta auto novietošanai uz neilgu laiku. Ilgtermiņā autostāvvieta P2 – autoceļa P133 kreisajā pusē, braucot virzienā uz lidostu, –  būs ērts risinājums, ja aviopasažieris dodas garākā ceļojumā. Ja bagāža ir smaga, var izmantot autostāvvietā esošos bagāžas ratiņus. P3 jāmeklē, braucot pa autoceļu P133 virzienā uz lidostu –  iebraucot lidostas teritorijā, jānogriežas pa labi pie norādes un pēc aptuveni 100 metriem jānogriežas vēlreiz pa labi. Lidostas privilēģiju programmas RIX Club biedriem autostāvvietā P3 ir pieejamas privileģētas vietas auto novietošanai.

Iebraucot stāvvietās, jāsaņem no automāta iebraukšanas karte. Izbraucot par autostāvvietām var norēķināties autostāvvietu apmaksas automātā gan skaidrā naudā, gan ar kredītkarti vai izmantojot Mobilly. Tagad lidostas terminālī papildus ir uzstādīti apmaksas aparāti, kuros var norēķināties par visām stāvvietām.

P3 pašlaik nodrošina vietas 1000 automašīnām, P2 ir vietas 300 mašīnām. Līdz ar pasažieru skaita pieaugumu jau šoruden P3 stāvvietu skaits tiks papildināts par 300 vietām.
 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi