Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Izdots Oskara Vizbuļa romāns Ja vīrietis prastu runāt

Izdevniecība Latvijas mediji laidusi klajā latviešu žurnālista Oskara Vizbuļa romānu Ja vīrietis prastu runāt. Grāmatas dizaina autors - Zigmuds Lapsa.

Oskara Vizbuļa jaunais romāns ļauj ielūkoties vīrieša iekšējās pasaules dzīlēs, apjaušot viņa pretrunīgās izjūtas, skarbās pārdomas un nebeidzamās ilgas. Bet tad vīrietis sāka runāt, jo sievietes vienmēr vīriešiem pārmet, ka tie visu laiku klusē. Kas notika, kad vīrietis sāka runāt?

"...tāda sajūta, it kā sēdētu ar nezināmu vīrieti piesmēķētā virtuvē pusčetros no rīta un klausītos / runātu ...man patīk tas īstums un "nepiepūderējums" – mums ir pārāk daudz stāstu un grāmatu ar lieku saldinātāju," pauž rakstniece Inga Grencberga.

"Nekad agrāk nav bijis tik viegli sasniegt mīļoto. Raksti feisbukā, vatsapā vai klasisko e-pastu. Un tomēr viņa nekad nav bijusi tik tālu. Ar visām modernajām tehnoloģijām viņa ir gandrīz nesasniedzama. Man šķita, ka esmu mīlējis, bet patiesībā iekritu lamatās. Mana dzīve sastāvēja no tindera, labas literatūras un vientulības, kas visu salika pa vietām," raksta grāmatas autors Oskars Vizbulis.

Autors savu jauno prozas darbu Ja vīrietis prastu runāt uzbūvējis no īsiem stāstiem, kuros caurvijas viena vīrieša dvēseles lausku atspīdumi - grozi kā gribi - katrā gaismā tie radīs spilgtus zibšņus, kuros gribēsi saredzēt to, ko pats vēlies. Kā jebkurā literārajā darbā, autors ielicis visu no sevis, bet lasītājs tikai var minēt, kur dokumentālā proza ieslīdējusi rakstnieka fantāzijā.  Drosmīgs un atkailināts stāstu krājums par vīrieša iekšējo pasauli, ar ko īpaši var identificēties 80. gadu paaudze. Izbaudīju!" - grāmatu blogere Sandra Koka.

Oskars Vizbulis (1973) dzimis un audzis Ventspilī, studējis filozofiju, 23 gadus strādājis plašsaziņas līdzekļos un pēc tam pārmeties ierakumu otrā pusē, kļūstot par sabiedrisko attiecību speciālistu. 2019. gadā debitējis literatūrā ar stāstu krājumu Pēcjēzus vecuma sviests.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja