Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Latvijas Grāmatu izstādē būs plašs piedāvājums un kultūras programma

No 1. līdz 4. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks gada lielākais grāmatniecības pasākums – starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde Latvijas Grāmatu izstāde 2012. Šajās dienās Ķīpsalā tiksies rakstnieki, tulkotāji, izdevēji un lasītāji. Izstādes apmeklētāji četrās dienās varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar ievērojamiem rakstniekiem, aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem, iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām izstādes cenām un Grāmatu maiņas punktā mainīties ar citu lasītāju grāmatām.

Arī jaunajiem grāmatu lasītājiem izstādē būs interesanti, jo ir paredzēti īpaši bērniem rīkoti pasākumi un prezentācijas. Izstādē piedalīsies izdevniecības un grāmatu apgādi, kā arī grāmatu tirgotāji un ar grāmatniecību saistīti uzņēmumi. Daudzveidīgu grāmatu klāstu piedāvās tādas Latvijas izdevniecības kā Atēna, Avots, Dienas Grāmata, Jāņa Rozes apgāds, karšu veikals Jāņa sēta, Jumava, Kontinents, Latvijas Grāmata, Tapals, Zinātne, Zvaigzne ABC un citas.Grāmatu izstādi papildinās mācību literatūras un mācību līdzekļu klāsts, kura nozīme mūsdienīgas izglītības ieguvē ar katru brīdi arvien palielinās. Izstādē piedalīsies tādi labi zināmi uzņēmumi kā izdevniecības Lielvārds, Zvaigzne ABC, biznesa augstskolas Turība izdevniecība, Balta Lab, Hansatrade, Omikron un citi.

Tāpat šogad Latvijas Grāmatnieku ģilde ir parūpējusies par īpaši interesantu un daudzveidīgu kultūras programmu, kurā katrs varēs atrast sev interesantu un saistošu pasākumu, notiks bērnu rīts mazākajiem lasītājiem, bērnu grāmatas Bubulis un Bubulēns pirmizrāde, kā arī varēs uzzināt, kā top animācija par slaveno Loti no grāmatas Lote un Mēnessakmens noslēpums.

Turpinot iepriekšējos gados aizsākto un apmeklētāju atsaucību guvušo tradīciju, izstādē darbosies Grāmatu maiņas punkts, kas ikvienam grāmatu mīļotājam palīdzēs atrast sen kārotu grāmatu, uz Grāmatu maiņas punktu atnesot jau izlasītas vai sev vairs nevajadzīgas grāmatas. Pērn grāmatu izstādē jaunus īpašniekus atrada vairāk nekā 8 500 uz Grāmatu maiņas punktu atnestas grāmatas, un izstādes rīkotāji cer, ka arī šogad vēlme dot un iegūt kādu interesantu grāmatu tikai pieaugs.

2011. gada izstādē piedalījās 62 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Japānas un Vācijas, izstādi apmeklēja 14 913 interesentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja