Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daugavpilī vīrietis ar dzelzs mietu piekauj savu sievu un ar cirvi traumē citu sievieti

Daugavpilī aizdomās par diviem slepkavības mēģinājumiem un ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu policijas darbinieki aizturējuši kādu 1959.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Vakar, 9.novembrī, no rīta VP saņēma informāciju par vairākiem slepkavības mēģinājumiem, kuri notikuši Daugavpilī, kā arī par smagu avāriju, kurā ir cietis cilvēks. Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka ar visiem šiem noziedzīgiem nodarījumiem, iespējams, ir saistīts kāds 1959.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš dažas stundas vēlāk operatīvo pasākumu rezultātā tika aizturēts.

Pēc policijas rīcība esošās informācijas, aizdomās turētais ap plkst.8 no rīta bija ieradies pie savas sievas, ar kuru viņš jau ilgāku laiku nedzīvo kopā, un konflikta laikā nodarījis viņai smagus miesas bojājumus, piekaujot viņu ar dzelzs mietu. Pēc savas sievas piekaušanas vīrietis devies uz savu faktisko dzīvesvietu, kur smagi piekāvis kādu 1957.gadā dzimušu sievieti, ar cirvi vairākas reizes iesitot viņai pa galvu un citām ķermeņa daļām. Šo noziedzīgo nodarījumu vīrietis gribējis slēpt, aplejot sievietes dzīvokļa telpas ar dīzeļdegvielu un tās aizdedzinot.

Pēc istabas aizdedzināšanas un sievietes atstāšanas bezpalīdzības stāvoklī vīrietis iesēdās savā Jeep markas automašīnā un ceļa posmā Daugavpils-Silene izraisīja smagu avāriju, iebraucot 1976.gadā dzimuša vīrieša vadītas automašīnas Scania puspiekabē. Rezultātā pats Jeep vadītājs guva dažādas traumas, ar kurām viņš no notikuma vietas tika nogādāts medicīnas iestādē.

Saistībā ar notikušo sākti vairāki kriminālprocesi, tajā skaitā par slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos, turpinās izmeklēšana. Aizdomās turētajam par minētajiem noziedzīgajiem nodarījumiem draud kriminālatbildība pēc Krimināllikuma 118.panta 2.daļas, un 15.panta 4.daļas.

Šodien Daugavpils tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizdomās turētajam.

Ja gala rezultātā tiesa vīrieti atzīs par vainīgu noziegumos, par kuru pastrādāšanu viņā patlaban tiek turēts aizdomās, tad vīrietim draudēs mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 15 līdz 20 gadiem ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Top komentāri

trusis nejaukais
t
ja sievieteem buutu shaujamais tad taadi brutaali teevinji tik vienkaarshi neuzdroshinaatos ierasties un fiziski izreekjinaaties ar vaajo dzimumu. taadam meeslam lodi pieree bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetuiem.
Arķoms
A
Tāds "varonis" drošvien ir bijušais sarkanarmietis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas