Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

FOTO: Dienesta suns Darvins Jēkabpils tirgū uziet tūkstošiem nelegālo cigarešu

Turpinot darbu nelegālo akcizēto preču jomā, 6. jūnijā Jēkabpils tirgus teritorijā, izmantojot dienesta suni Darvinu, tika atrasti un atsavināti vairāki tūkstoši cigarešu ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām. Par pārkāpumu ir uzsākta administratīvā lietvedība.

Aizvadītajā sestdienā Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Jēkabpils iecirkņa darbinieki sadarbībā ar kinologu Gintu un suni Darvinu veica pārbaudi Jēkabpils tirgus teritorijā, kur, noslēptas dažādās vietās – slēptuvēs tirdzniecības vietās un to tuvumā - tika atrastas 3040 cigaretes „NZ Gold”, 1660 cigaretes „Premjer”, 160 cigaretes „Fest” un 20 cigaretes „Minsk” ar Baltkrievijas republikas akcīzes markām.

VP ZRP Jēkabpils iecirkņa amatpersonas turpina aktīvi strādāt nelegālo tabakas izstrādājumu aprites apkarošanas jomā. Šī gada pirmo piecu mēnešu laikā – no janvāra sākuma līdz maija beigām – Jēkabpils iecirkņa apkalpojamā teritorijā ir izņemti 30 109 gabali cigarešu. Tāpat  noformēti 46 administratīvā pārkāpuma protokoli un uzsākti divi kriminālprocesi.

Lai mazinātu nelegālo cigarešu izplatību, likumsargi aicina iedzīvotājus informēt policiju par nelegālām cigarešu tirdzniecības vietām, tās norādot uz īpaši izstrādātas interaktīvas kartes vai arī ziņot par nelegālo akcizēto preču pārvietošanu, tirdzniecību vai uzglabāšanu, zvanot pa tālruni 110, vai vērsties ar iesniegumu policijas struktūrvienībā, nākot uz policijas iecirkni vai nosūtot iesniegumu pa pastu.  

 

Top komentāri

Pareizaisjautājums
P
Vai Jēkabpils tirgus ir tirgus?
Vecsčekists>Jānis
V
Jāni, "cīņa ar kontrabandu" ir darbs. Kurš grib zaudēt darbu...? Tā arī ir atbilde uz tavu jautājumu. PS. ar pārējām "cīņām" - tas pats... .
Labais !
L
Darvina dabiskās atlases teorija . Urlas nav vairoties spējīgi ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas