Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kravas automašīnā speciāli izbūvētā starpsienā atrod vairāk nekā divus miljonus cigarešu

Pirmdien, 10.martā, Pāternieku robežkontroles punktā izdevies aizturēt kādu Latvijas pilsoni, kurš vadījis kravas automašīnu, kuras piekabē speciāli izbūvētā starpsienā atradās vairāk nekā divi miljoni cigaretes Фэст ar Baltkrievijas akcīzes markām. 

Valsts robežsardzē portālu Diena.lv informēja, ka robežsargiem, neilgi pirms pusnakts veicot valstī iebraucošas kravas automašīnas robežpārbaudi, radās aizdomas par iespējamo kontrabandas preču slēpšanu kravas automašīnas piekabē. 

Kravas automašīna ar piekabi tika novirzīta padziļinātai pārbaudei. Atverot kravas nodalījumu, likumsargi piekabes priekšgalā konstatēja slēpni – no finiera plāksnēm ierīkotu starpsienu, kas atdalīja apmēram ceturtdaļu no piekabes. Atskrūvējot starpsienu, slēpnī tika konstatētas 230 kartona kārbas, kurās atradās 2 miljoni 300 tūkstoši cigaretes.

Turklāt likumsargi atklāja arī to, ka 1967.gadā dzimušajam vīrietim kopš pērnā gada novembra ir transportlīdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums. Vīrietim par transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet tālākās procesuālās darbības saistībā ar kontrabandas cigarešu pārvietošanu veiks Muitas amatpersonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas