Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Televīzija: Apcietināts uzņēmējs Igors Ivanovs

Apcietināts uzņēmējs Igors Ivanovs, vēsta Latvijas Televīzija. Tās rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš atzīts par aizdomās turēto, izmeklējot lietu par, iespējams, advokātes Allas Jurašas slepkavības organizēšanu.

Ivanovu Valsts policija aizturējusi otrdien, bet trešdien pēcpusdienā tiesa lēmusi par drošības līdzekli uz izmeklēšanas laiku. Tiesa noritēja slēgtā sēdē, attālinātā režīmā. 

Aģentūras LETA arhīva informācija liecina, ka Juraša ir kādreizējā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) amatpersona. Viņa ir arī pašreizējā deputāta un kādreizējā KNAB darbinieka Jura Juraša (JKP) sieva, tā liecina deputāta deklarācija par 2019.gadu.

Lūgta komentēt šo informāciju, Juraša aģentūrai LETA teica, ka nevar sniegt nekādus komentārus, norādot, ka visa informācija ir policijas rīcībā. Savukārt Juri Jurašu aģentūrai LETA neizdevās sazvanīt.

Izmeklēšanas tiesnese pēc sēdes lēmumu neatklāja. Taču Latvijas Televīzijai zināms, ka tiesa apmierināja policijas lūgumu Ivanovam piemērot apcietinājumu.

Valsts policija izmeklēšanas interesēs nekādus komentārus par Ivanova aizturēšanu nesniedz. Arī advokātes Jurašas birojā iespējamo saistību ar šo lietu nekomentēja.

Ivanovs pirms trim gadiem iznāca brīvībā pēc deviņu gadu cietumsoda izciešanas par savas sievas Ellas Ivanovas slepkavības pasūtīšanu. Pašlaik Ivanovs tiek tiesāts par draudiem nogalināt savu māsu un viņas vīru, atgādina Latvijas Televīzija.

LETA 2018.gada vēstīja, ka par savas sievas slepkavību notiesātais Ivanovs ir vērsies Eiropas Cilvēktiesību tiesā, lūdzot tiesu atzīt, ka pret viņu veiktās izmeklēšanas darbības ir bijušas pretlikumīgas un Latvijas tiesā pret viņu izmantoti nelikumīgi iegūti pierādījumi.

pievienota 3.,4. un 9.rindkopa

 

Top komentāri

par to pašu
p
Vai nav tā ka dzīvojam mafijas pārvaldītā valstī? Vai domājiet ka meita sagaidītu pie cietuma tēvu - savas mātes slepkavu? Kāpēc viņu gribēja nogalināt cietumā, kur iejauktas augstas amatpersonas? Kā iespējams ka notāre Borovska pārrakstijusi viņa īpašumus Bondarikam, kamēr Ivanovs bija Centrālcietuma kamerā? Kam tagad pieder Ivanovam reiz piederējušās Arēna Rīga akcijas? Vai Juraši ir iesasitīti visās šajās afērās, ieskaitot Ivanova slepkavības plānošanu un iepriekšminēto īpašumu nolaupīšanu? Vai tiešam bezkompromisa tiesiskuma kareivji ir augstākās mafijas pārstāvji?
Zane
Z
Ja jau Ivanovs ir organizētājs, tad kurš gan ir pasūtītājs?
rekur
r
Interesanta personība Igors Ivanovs. Cik atceros, no presē rakstītā, ja vien mani nemāc vecuma skleroze. I.Ivanovs izbijis Padomju laika milicijas darbinieks. Liekās,ka viņš bija viens no lielveikala MOLS sākotnējiem līdzīpašniekiem un būvētājiem. Tur viņam bija 2 biznesa partneri, kuri abi tika nogalināti. Slepkavības tā arī netika atklātas. Varbūt citi Komentētāji atcerās labāk, bet es kļūdos...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas