Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lexus vadītājs devis 10 latu kukuli policistam

Piektdien no rīta Ceļu policijas darbinieki aizturēja kādu Polijas pilsoni, kurš mēģināja izbēgt no administratīvā soda par agresīvu braukšanu un piedāvāja 10 latu kukuli, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Kondrāte.

Piektdien no rīta uz Kr.Valdemāra ielas ceļu policisti apturēja kādu Lexus markas automašīnu par agresīvu braukšanu. Transportlīdzekli vadīja 1945.gadā dzimis Polijas pilsonis, kurš, lai izvairītos no administratīvā protokola sastādīšanas, piedāvāja likumsargiem 10 latu kukuli. 

Policijas darbinieki aizturēja likumpārkāpēju un sāka kriminālprocesu par kukuļdošanu. Šis ir jau desmitais gadījums šogad Rīgas reģionā, kad tiek aizturēts autovadītājs par kukuļa došanu policistam.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde atgādināja, ka arī turpmāk cīņā ar korupciju uz ceļa pastiprinātu uzmanību pievērsīs ne tikai policistiem, kuri ņem kukuļus, bet arī autovadītājiem, kas dod kukuļus, kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma pēc 323. panta.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas