Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Nelegālā alkohola tirdzniecības vietā policija atrod arī mobilos telefonus

Piektdien Siguldas policisti veica sankcionētu kratīšanu kādā Lēdurgas pagasta mājā, jo bija aizdomas, ka tajā ierīkota nelegāla alkohola un cigarešu tirdzniecības vieta. Liels bija likumsargu pārsteigums, kad papildus viņi atrada arī 32 mobilos tālruņus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Kratīšanas laikā policisti atrada un atsavināja aptuveni 9500 cigarešu ar Krievijas Federācijas akcīzes preču zīmēm un gandrīz 50 litru šķidruma ar spirtam raksturīgu smaku. Turpinot kratīšanu, policisti uzgāja arī 32 mobilos tālruņus, kuru izcelsmi likuma sargiem vēl jānoskaidro.

Mājā policisti sastapa arī kādu 51 gadu vecu sievieti, kura atzina nelegālu akcizēto preču tirdzniecību. Taču, kad likuma sargi sievietei jautāja par mobilo tālruņu izcelsmi, viņa atbildēja, ka tos atvedis viņas dēls.

Pagaidām policijā sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju pēc krimināllikuma 221.1 panta 1. daļas, savukārt mobilo tālruņu izcelsme vēl tiek skaidrota. Policistiem ir aizdomas, ka mobilie tālruņi varētu būt zagti, tādēļ policisti aicina atsaukties ikvienu, kas starp attēlā redzamajiem tālruņiem pamana savu tālruni, zvanot uz  numuru 67950402.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas