Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ogres iecirkņa policisti aizdomās par cilvēktirdzniecību aizturējuši trīs personas

Ogres iecirkņa policisti aizdomās par cilvēktirdzniecību organizētā grupā aizturējuši trīs personas, tostarp, sievieti, kura papildus, iespējams, nodarbojusies ar krāpšanu.

2.jūnijā Ogres iecirkņa likumsargi aizdomās par cilvēktirdzniecību, ja tā izdarīta personu grupā, aizturēja nozieguma iespējamo organizatori - 1966.gadā dzimušu sievieti, kas šajā noziedzīgajā grupā darbojusies kā sutenere. Tāpat aizturēts 1999.gadā dzimis vīrietis, līdzdalībnieks. Savukārt dienu vēlāk policisti aizturēja trešo organizētās grupas dalībnieci - 1986.gadā dzimušu sievieti, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka organizatore, psiholoģiski ietekmējot, ar maldiem un viltu iesaistījusi cietušo seksuālu pakalpojumu sniegšanā par samaksu.

Cietusī tika maldināta par finansiālu labumu saņemšanu nākotnē. Tajā pašā laikā cietusī bijusi spiesta atdot visu nopelnīto naudu organizatorei. Cietusī sieviete dzīvojusi izīrētā dzīvoklī kopā ar nozieguma organizatori un līdzdalībnieku. Kā arī izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka viņai atņemta pase, un viņa ietekmēta arī fiziski.

1966.gadā dzimušajai iespējamai organizatorei piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Savukārt abiem līdzdalībniekiem - policijas uzraudzība.

Policija atklāja notikušo, izmeklējot citu noziegumu, ko, iespējams, izdarījusi jau minētā 1966.gadā dzimusī sieviete. Proti, pašlaik Ogres iecirknī tiek izmeklēts kriminālprocess par krāpšanu lielā apmērā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 1966.gadā dzimusī iespējamā organizatore Valija Reine, iespējams, apkrāpusi vismaz trīs personas. Policijai ir informācija, ka viņa varētu būt apkrāpusi vēl citas personas, iespējams, iesaistot tās nelikumīgās darbībās.

Reine varēja uzdoties par prokuratūras darbinieci, kā arī par juristi vārdā Jana.

Policija aicina aplūkot 1966.gadā dzimušās Reines fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no viņas iespējamām noziedzīgām darbībām. Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai 65002402 vai arī rakstot e-pastu "[email protected]".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas