Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Par narkotiku glabāšanu un pārvietošanu aiztur vairākus vīriešus

Aprīlī Zemgalē par narkotiku glabāšanu un pārvietošanu aizturēti vairāki vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Viena no kratīšanām veikta Ozolnieku novada Cenu pagastā. 1983.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā atrastas un atsavinātas 796 tabletes MDMA un smalcinātājs, kurā atradās marihuāna. Aizturēts gan 1983.gadā dzimušais, gan kāds 1989.gadā dzimis vīrietis, pie kuriem aizturēšanas brīdī atrasts vēl viens polimēra iepakojums ar marihuānu. Abiem vīriešiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Ozolnieku novada aizturēts vēl viens 1983.gadā dzimis vīrietis, pie kura atrasti un atsavināti trīs polimēra iepakojuma ar baltas krāsas pulverveida vielu un viens ar zaļgankrāsas augu valsts izcelsmes vielu. Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā aizturēts arī 1965.gadā dzimis vīrietis. Turpinot izmeklēšanu, Ozolniekos veiktā kratīšana 1968.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā, atrada sešus polimēra iepakojumus ar baltu pulverveida vielu, divus elektroniskos svarus, pusotra litra plastmasas pudeli ar zaļganbrūnām augu valsts izcelsmes vielu paliekām, vairākas tabletes, mobilais tālrunis un nauda. Diviem aizturētiem vīriešiem, kuri jau agrāk bija nonākuši policijas redzeslokā, tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Tāpat Zemgalē aizturēti 1988. un 1975.gadā dzimuši vīrieši, kuri pēc iepriekšējās vienošanās nelikumīgi pārvietoja pāri Latvijas robežai narkotiskās vielas bez nolūka tās realizēt. Aizturēšanas laikā policisti atrada marihuānu, bet, veicot automašīnas Toyota Avensis kratīšanu, atrasti vēl divi kilogrami šīs vielas. Vienai no aizturētām personām tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, bet otrai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Visas atsavinātās narkotiskās un psihotropās vielas ir nosūtītas uz ekspertīzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas