Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Pēc pakaļdzīšanās aiztur 200 litru degvielas zagļus, tostarp grūtnieci

Aizvadītā gada nogalē, 31.decembrī, aizdomās par 200,29 litru dīzeļdegvielas zādzību no degvielu uzpildes stacijas Tukuma novadā, Džūkstes pagasta Pienavā, Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma policisti pēc pakaļdzīšanās aizturējuši divas personas – vīrieti un grūtnieci, portālam Diena.lv pavēstīja VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Automašīnas Mercedes Benz Sprinter vadītājs degvielas uzpildes stacijā  Džūkstes pagastā uzpildīja 200,29 litrus dīzeļdegvielas un aizbrauca nesamaksājot. Automašīna, kuru policijas darbinieki atpazina ceļu satiksmē, nepakļāvās policijas prasībām apstāties, tās ignorēja, tāpēc policijas darbinieki uzsākuši pakaļdzīšanos. Tās laikā policisti konstatējuši, ka automašīnai uzliktas citas valsts numura zīmes. Pakaļdzīšanās turpinājās Tukuma pilsētā un noslēdzās Tukuma novadā Pūrē, kur tika bloķēts ceļš un bēgošā automašīna avarēja. Aizturēšanā tika iesaistītas sešas  policijas ekipāžas un izmantoti dienesta ieroči. 

Sietniece informē, ka par notikušo uzsākts kriminālprocess un aizturētas divas personas -  1971.gadā dzimis vīrietis no Rīgas un 1986.gadā dzimusī sieviete, kura ir ceturtā grūtniecības mēnesī, pēc mediķu apskates, konstatēts, ka grūtniecība nav apdraudēta. 

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai personas nav saistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas