Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pie Salacgrīvas izskalotais vīrietis ir iepriekš jūrā atrastās laivas īpašnieks

Nedēļas nogalē pie Salacgrīvas izskalotais vīrietis ir iepriekš meklētā persona, kam piederēja 14.februārī jūrā pie Svētciema atrastā laiva, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Kā liecina portālā www.nomad.lv publiskotā informācija, nelaiķis bijis Latvijā daudziem zināmais zvejnieks un zivju pazinējs Valdis Celmiņš.

LETA jau ziņoja, ka Vidzemes jūrmalā pie Salacgrīvas atrasts izskalots vīrieša līķis.

Tāpat ziņots, ka 13.februārī plkst.18.15 Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) no aculiecinieka saņēma informāciju, ka jūrā pie Svētciema ar laivu iebraucis cilvēks un nav atgriezies. MRCC Riga sāka meklēšanas un glābšanas operācijas koordinēšanu. Uz notikuma vietu tika norīkoti Jūras spēku flotiles kuģi.

Gar krasta līniju strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vienība, kā arī krastā atradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciālisti. Ātrāku šī glābšanas resursa iesaistīšanu apgrūtināja nelabvēlīgie laikapstākļi - biezā migla un slāņu mākoņi.

14.februārī, helikopteram pārmeklējot meklēšanas un glābšanas rajonu, īsi pēc plkst.9 atrasta laiva bez meklētās personas. Laiva nogādāta Salacgrīvas ostā un nodota Valsts policijai un radiniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas