Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Policija aicina uzmanīties no krāpniekiem

Piektdien, 10.martā, Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī ir saņemti vairāki telefona zvani no cilvēkiem par naudas izkrāpšanas mēģinājumiem, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Kāds, piezvanot uz fiksēto telefona numuru, mēģina no cilvēkiem izkrāpt naudu, sakot, ka sazvanītā cilvēka radinieks (dēls, mazdēls) ir nokļuvis nelaimē. Lai nebūtu problēmas ar policiju, persona pieprasa samaksāt noteiktu naudas summu. Zināms, ka vienā no gadījumiem persona centusies izkrāpt 3000 eiro. Par laimi, sazvanītie cilvēki, kuri vairumā gadījumu bijuši vecāka gadagājuma, neapjuka un neuzķērās uz āķa, uzreiz ziņojot par krāpšanas mēģinājumu policijai. Persona, kura veic šos zvanus, sarunājas krieviski.

Valsts policija aicina būt ļoti piesardzīgiem un neuzķerties uz krāpnieku mēģinājumiem izvilināt naudas summas. Ja tomēr krāpšanas mēģinājums ir noticis vai nauda tiešām ir izkrāpta – nekavējoties ziņot par to policijai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas