Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Policijas dienesta suns Līvānu novadā aiztur veikala zagli

Aizvadītās nedēļas nogalē policijas dienesta suns Mori Līvānu novadā aizturējis veikala zagli, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Piektdien, 2.oktobrī plkst.21.30, policija saņēma informāciju par zādzību no veikala Rožupes pagastā. Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka ir nozagtas vairāk ne kā 20 paciņas tabakas izstrādājumu.

Notikuma vietas apskatē tika iesaistīts dienesta suns Mori, kas ir apmācīts personu atstāto pēdu meklēšanā. Veicot tuvākās teritorijas pārmeklēšanu, Mori pa pēdām aizveda likumsargus līdz vietai, kur tumsā bija paslēpies un klusi sēdēja zaglis. Atrodot meklējamo personu, suns sāka to apriet, tādā veidā palīdzot to aizturēt un konvojēt līdz policijas transportlīdzeklim.

Aizturētā persona izrādījās 1958.gadā dzimis vīrietis, kura kabatās aizturēšanas brīdī atradās veikalā nozagtās cigaretes. Par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas vai ietaises, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas