Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Spridzinot pašgatavotu spridzekli, vīrietis gūst smagas traumas

Trešdien, 2.maijā, Rumbulas lidlauka teritorijā divi vīrieši uzspridzināja paštaisītu spridzekli. Sprādziena laikā viens no viņiem guva smagas traumas, jo nepaspēja aizbēgt no sprādziena rādiusa. 

Vakar ap deviņiem vakarā Rīgas policisti saņēma izsaukumu uz Rumbulas lidlauku, kur bija noticis sprādziens. Notikuma vietā policisti noskaidroja, ka sprādzienā cietis un smagas traumas ir guvis 1976.gadā dzimis vīrietis.

Skaidrojot notikušā apstākļus, izrādījās, ka otrdienas vakarā 1976.gadā dzimušais vīrietis kopā ar 1975.gadā dzimušu paziņu vēlējušies lidlauka teritorijā uzspridzināt mājas apstākļos izgatavotu spridzekli, taču vienam no viņiem nav izdevies pietiekami tālu aizbēgt un sprādziena brīdī viņš joprojām atradies sprādziena rādiusā.

Līdz ar to cietušā ķermenim trāpīja sprādzienā radušās atlūzas, un viņš ar smagām traumām tika nogādāts ārstniecības iestādē. Spridzekļa jauda bija pamatīga, taču precīzi sprādziena apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā, kuras ietvaros tiks veikta arī ballistiskā ekspertīze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas