Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Trešdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi, bet miris viens cilvēks

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, savukārt viena persona gājusi bojā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 128 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas deviņas personas. Viens cilvēks avārijā Rīgas reģionā gājis bojā.

Traģiskais ceļu satiksmes negadījums vakar no rīta notika Olaines novadā, uz autoceļa A5 Salaspils-Babīte, saduroties kravas automašīnai un vieglajai automašīnai. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja vieglās automašīnas vadītāja. Kravas automašīnas vadītājs ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus, kā arī aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši negadījuma brīdi ar video reģistratora palīdzību, zvanot pa tālruņa numuru 67219847 vai 110.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 555 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 217 par ātruma pārsniegšanu un deviņi par agresīvu braukšanu. 

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti trīs kriminālprocesi, kas vienam šoferim turklāt beigsies ar transportlīdzekļa konfiskāciju, bet diviem - ar pienākumu izmaksāt sodu transportlīdzekļa vērtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas