Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ugunsgrēkā Jelgavas novadā bojā gājuši trīs cilvēki un pieci mājdzīvnieki

Šorīt notikušajā traģiskajā ugunsgrēkā Jelgavas novadā gājuši bojā divi vīrieši un sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Ugunsgrēkā privātmājā bojāgājušie ir 1949. un 1973.gadā dzimuši vīrieši un 1978.gadā dzimusi sieviete. Ēkā atrasti arī bojāgājuši mājdzīvnieki - divi suņi un trīs kaķi.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, kā arī nozīmētas ekspertīzes.

Jau ziņots, ka Jelgavas novada Lielplatones pagastā šorīt dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gājuši bojā trīs cilvēki un pieci mājdzīvnieki. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka ap plkst.8.30 dienests saņēma informāciju, ka Jelgavas novadā deg dzīvojamā māja.

Notikuma vietā tika konstatēts, ka deg vienstāva dzīvojamās mājas istabas un starpstāvu pārsegums kopumā 81 kvadrātmetra platībā.

"Jau tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji glābēji redzēja lielus dūmus, tāpēc, ierodoties izsaukuma vietā, nekavējoties devās iekšā dzīvojamā ēkā, lai to pārmeklētu," skaidroja VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Vienā no telpām uz grīdas ugunsdzēsēji glābēji atrada trīs bojāgājušus cilvēkus. Turpinot pārmeklēšanas darbus, tika atrasti arī pieci bojāgājuši mājdzīvnieki.

Ēkas pārmeklēšanas un dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka telpās atradās daudz sadzīves mantu. Liesmu izplatīšanās tika ierobežota plkst.11.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas