Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dobeles novada priekšsēdētājs: Vētras postījumi novadā ir ļoti smagi

Šodienas vētras radīties postījumi Dobeles novadā ir ļoti smagi un ziņas par cietušo mantu turpina pienākt, aģentūrai LETA sacīja Dobeles domes priekšsēdētājs Ivars Gorskis (LZS).

Viņš uzsver, ka pašlaik novada vadība apseko teritorijas un piefiksē stihijas izdarītos postījumus. Gorskis norāda, ka pašlaik nav ziņu par cietušām personām, bet ir ziņas, ka ir veseli ciemati, kuros nav nevienas neskartas mājas.

"Ir sētas, kurās ir norauti mājas jumti, kā arī nodarīti citi kaitējumi," uzsver Gorskis, papildinot, ka pašlaik notiek darbs, lai apzinātu nodarīto kaitējumu.

Jau ziņots, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs valsts rietumu un centrālajā daļā izsludinājis sarkano brīdinājumu par ļoti bīstamu pērkona negaisu un stipru vētru, ļoti lielu krusu, intensīvām lietusgāzēm. Brīdinājums spēkā līdz plkst.19 pirmdienas vakarā.

Savukārt vēlāk pirmdienas pēcpusdienā un vakarā lielākais postoša pērkona negaisa risks būs Latvijas centrālajā un austrumu daļā, prognozē sinoptiķi. Vietām Vidzemē un Latgalē negaiss var plosīties vēl arī naktī uz otrdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas