Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

FOTO: aizvadīta pirmā Summer Sound diena

Pirmā festivāla Summer Sound diena ir pulcējusi ievērojami vairāk festivāla apmeklētāju kā pērn, informē pasākuma rīkotāji

 

“Festivāla pirmās dienas laikapstākļi mums nelika vilties – saulainais vakars, kurš noslēdzās ar neaizmirstamu saulrietu, lieliski iesildīja festivāla apmeklētājus koncertu baudīšanai. It īpaši jau uz mūsu jaunās galvenās skatuves, kuras iespaidīgo gaismu un video projekciju šovu liekas, ka novērtēja teju katrs festivāla viesis. Tāpat arī esam priecīgi par ievērojamo festivāla apmeklētāju skaita pieaugumu, kurš nu jau ir rezultējies ne tikai izpārdotā kemperu novietnē, bet arī divās izpārdotās telšu pilsētiņās.” stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Tikmēr Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova aģentūrai LETA atklāja, ka festivālā uz ekspertīzi nosūtītas astoņas personas aizdomās par narkotisko vielu lietošanu.

Festivāla pirmajā dienā reģistrēti divi mantas pazušanas gadījumi, taču vienlaikus atrastas vairākas vērtīgas lietas, piemēram, telefoni un dokumenti.

Šeršņova norādīja, ka kopumā, ņemot vērā festivāla apmeklētāju skaitu, pasākums tiek aizvadīts mierīgi un bez lieliem starpgadījumiem.

Valsts policija aicina iedzīvotājus festivāla laikā neatstāt savas mantas bez uzraudzības, kā arī izvērtēt, vai uz festivālu ir nepieciešams ņemt lielas naudas summas un vērtīgas mantas. Valsts policija un Valsts Vides dienests turpinās apsekot festivāla teritoriju.

Šogad festivāls Summer Sound norisinās devīto reizi. Šogad festivāls notiek 2. un 3. augustā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas