Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izmeklējot iespējamu korupciju, Ropažu novada domē ieradies KNAB

Ropažu novada domē šodien ieradušies Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki, aģentūrai LETA apstiprināja Ropažu novada domes priekšsēdētāja Vita Paulāne (LA).

Politiķe norādīja, ka KNAB pārstāvji ieradušies pie kāda pašvaldības darbinieka. Citas informācijas domes priekšsēdētājai neesot.

KNAB darbinieki domes pārstāvjiem paziņojuši, ka par šo situāciju informāciju plašsaziņas līdzekļiem var sniegt tikai pats KNAB.

KNAB aģentūrai LETA apstiprināja, ka šodien iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros veic kriminālprocesuālās darbības. Kriminālprocess sākts 2022.gada 24.oktobrī aizdomās par kukuļdošanu, kukuļņemšanu un kukuļņemšanas atbalstīšanu.

KNAB sniegs plašāku informāciju par kriminālprocesu un tajā iesaistītajām personām, tiklīdz tas nekaitēs izmeklēšanas interesēm, paziņoja birojā.

Aculiecinieki aģentūru LETA sākotnēji informēja, ka tiesībsargi esot ieradušies Ropažu novada pašvaldības ēkās gan Ulbrokā, gan Garkalnē.

Ziņa papildināta ar jaunāko informāciju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas