Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

No nākamās pirmdienas Vidzemes slimnīcā noteikta karantīna

Ņemot vērā izsludināto gripas epidēmijas sākumu un palielinoties Covid-19 blakus diagnožu pacientu skaitam, Vidzemes slimnīcā no pirmdienas, 12.decembra, noteikta karantīna un ierobežota pacientu apmeklēšana palātās, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Benita Brila.

Pacientus drīkst apmeklēt tuvinieki tikai ar ārstējošā ārsta atļauju, ja pacienta veselības stāvoklis ir novērtējams kā ļoti smags. Pacienta apmeklējums atļauts vienā reizē vienai personai, uzturoties pie pacienta ne ilgāk par 15 minūtēm, lietojot FFP2, FFP3 respiratoru vai ķirurģisko sejas masku.

Tuvinieki tiek aicināti ar pacientiem sazināties attālināti, izmantojot mobilos tālruņus. Pirmās nepieciešamības paciņas - brilles, personīgās higiēnas piederumi, ārsta izrakstīti medikamenti, mobilais tālrunis un lādētājs, ēdiens un dzēriens neatvērtos iepakojumos - nodošanai pacientam atstājami poliklīnikas reģistratūras garderobē, darba dienās plkst.7.30 līdz 18, pārējā laikā - Neatliekamās medicīnas palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā, norādot pacienta vārdu un uzvārdu un nodaļu, kurā pacients ārstējas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas