Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Par laimi, ogotājiem bija iespēja mežā sakurt ugunskuru, pie kura viņi arī pavadīja nakti.

Nomaldījušies ogotāji Talsu pusē pavada nakti pie ugunskura

Ceturtdien ap pulksten 19 Talsu policijas iecirkņa dežūrdaļā saņemts telefona zvans no vīrieša, ka viņam un sievai nepieciešama palīdzība, lai tiktu ārā no meža. Policija laulāto pāri meklēja līdz tumsai un meklēšana atsākusies agra no rīta, kad personas atrastas, vēsta likumsargi.

Ap pulksten 15 kāds 1976.gadā dzimis vīrietis un viņa 1975.gadā dzimusi sieva iegāja mežā ogot. Pulksten 19 vīrietis zvanīja uz Talsu policijas iecirkņa dežūrdaļu ar lūgumu palīdzēt tikt ārā no meža – viņi bija apmaldījušies. Policija nekavējoties uzsāka meklēšanas pasākumus un telefoniski uzturēja sakarus ar pazudušajiem. Ierodoties ogotāju norādītajā vietā – Talsu novada Valdgales pagasta Lielsalas mežā, policijas darbinieki ieslēdza automašīnas sirēnas skaņas, taču ogotāji bija apjukuši un nobijušies, tāpēc, pat izdzirdot sirēnas, nespēja izkļūt no meža. Naktī meklēšana tika pārtraukta un atsākta agri no rīta. Par laimi, ogotājiem bija iespēja mežā sakurt ugunskuru, pie kura viņi arī pavadīja nakti.

Šorīt policijas darbiniekiem izdevās atrast apmaldījušos ogotājus, kuri ir sveiki un veseli un medicīniskā palīdzība viņiem arī nebija nepieciešama. Ogotāji mežā bija devušies ar uzlādētu telefona bateriju, kas palīdzēja visu meklēšanas laiku policija regulāri uzturēt sakarus ar viņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas