Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +28 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Smagās un vieglās automašīnas sadursmē Blīdenes pagastā gājuši bojā trīs cilvēki

Šodien smagās un vieglās automašīnas sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gājuši bojā trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova.

Šodien policijā saņemta informācija ka Saldus novada Blīdenes pagastā, Liepājas šosejas 90.kilometrā, starp Brocēniem un Blīdeni noticis ceļu satiksmes negadījums - smagās un vieglās automašīnas sadursme. Negadījumā dzīvību zaudēja trīs personas, kuras pārvietojās vieglajā automašīnā.

Negadījuma dēļ minētajā vietā ir pilnībā bloķēta satiksme pa Liepājas šoseju, un policija aicina iedzīvotājus izvēlēties citus apbraukšanas maršrutus, jo nav zināms, cik ilgu laiku aizņems negadījuma vietas sakopšana. Operatīvie dienesti turpina strādāt notikuma vietā.

Apbraukšana virzienā uz Liepāju ir iespējama pa autoceļiem Blīdene- Remte un Kandava-Saldus. Savukārt apbraukšana virzienā uz Rīgu iespējama pa autoceļiem Kandava-Saldus un Jaunpils-Ošenieki.

Kā vēstīts, šorīt uz Liepājas šosejas jau notika traģisks negadījums - divu automašīnu sadursmē Saldus novada Zirņu pagastā gāja bojā vieglās automašīnas "Mazda" vadītājs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas