Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi notiek 35 objektos

Valsts autoceļu tīklā turpinās intensīva ceļu remontdarbu sezona - būvdarbi notiek aptuveni 35 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā, portālu Diena.lv informēja _Latvijas valsts ceļu _pārstāvis Lauris Vilnītis.

Turpinās autoceļa A7 Rīga - Bauska rekonstrukcijas darbi divos posmos - no 9. līdz 24.kilometram un Iecavā, no 43. līdz 45.kilometram.

Remontposmā no 9. līdz 24. kilometram frēzēšanas un asfalta ieklāšanas posmos satiksmi regulē regulētāji un luksofori. Pārējā remontposmā lokāli brauktuves sašaurinājumi un atļautais maksimālais braukšanas ātrums ir 70 un 50 kilometri stundā.

Iecavā ir slēgta Rīgas ielas kreisā josla no Virzas ielas līdz Sporta ielai, un satiksmi organizē ar luksoforiem. Ieviesti arī lokāli brauktuves sašaurinājumi. Remontposmam ir nodrošināts apbraucamais ceļš caur Iecavu.

Latvijas valsts ceļi brīdina par iespējamiem sastrēgumiem un aicina autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas