Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vienotība sāk stabilizēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvijas neveiksmes stats turpinas
L
Atmaskojiet laundara Sorosa stipendiatus! Un?? Kadel VDK saraksti neizrevidetie netika atverti 1990 gadaa, kad mums bij jaatbrivojas no VDK! Ir tikai viena atbilde, VDK cilveki prihvatizeja visu momentali! Igaunija tadiem bij reals liegums ienemt vadosus amatus, tadel vinu tautai sokas labaak. VDK pienema darba tadus, kas bija gudri un vel ateisti, tas nozime ar necilvecigam egiostiskam vertibam. Un rezultats ir pieradijums pseido-valstij 1) razosana iznicinata 2) gandriz milionu LV iedzivotaju zaudeti 3) savas bankas ir izlaupitas 4) Swensonbankas svarigakas par savu tautu cik vel vajag pieradijumu ka tas ir sauras cilveku grupas ienakumu centrs, luk tagad mes zinam kas ir Latvijas valsts. Risinajums, ir tiem kas pie varas un SAB visas tas aizkulises, ko mes nezinam, ir jamaina vertibu sistema! Valdibas personalu ir neiespejami nomainiit. Viniem jasaprot, ka katram ir savs dzives nogrieznis un uz kurieni dodamies €€€€ lidzi panemt nevaresim!
piedošanu
p
Kungs Abu Meri ir Latvijas pilsonis tikai desmit gadus un jau uzmeties vietējiem par kakla kungu. Normālās valstīs un tautās šāds joks neiet cauri. Latvija normāla acīmredzami nav. Bet tas, ka partijas vadības darbam firmai ''Repšes Nodevēji'' nav cita kandidāta kā arābu dakteris ar hašiša murgiem, ka viņš ir latviešu politiķis, ir labākais šīs tā saucamās Vienotības pašraksturojums.
Zero
Z
Ukrainā taču arī vietējos pareizi dzīvot māca gruzīns-amerikānis Sakašvili.
  • 2
  • 0
Bet...
B
tāda ir demokrātija, kādu--tā mums stāsta--ir vienīgais iespējamais valdības veids. NEBALSOJAM.
  • 0
  • 2
Kārklu vācietis
K
Abu Meri - kas neklausīs,var tīties prom !!! Tā viņš ģimenē kārtību ieviesa,tagad Vienotībā ....
...
.
Visstabilākais stāvoklis ir mironim.
Uz elli. Stabili!
U
!
Uz elli. Lembergu!
U
Cieti!
  • 10
  • 5
doctors
d
Parasti pēc klīniskās nāves pacienta stāvoklis sāk stabilizēties.
rekur
r
Visas runas par stabilizāciju ir tukša muldēšana. Vienotības polit-darboņi sabiedrības uzticību sen jau zaudējuši. Partijas drupu "apzaļumošana" viņas vērtību nepalielinās. Visa mas- mediju uzmācīgā Vienotības slavināšana izraisa vienīgi riebuma pieaugumu vēlētājos pre šo partiju. Domāju, ka nākamās Saemas vēlēšanās viņi savāks 2-2,5 % balsu. Labākajā gadījumā.
no vilka pie lāča
n
Vienotības polit-darboņi sabiedrības uzticību sen jau zaudējuši, bet godīgais ekskomunists un atjautīgais politbiznesmenis Aivars Lembergs kopā ar saviem pacaniem tikai iegūst!
  • 7
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas