Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Arī "Visu Latvijai" kongress nobalso par apvienību ar "TB/LNNK"

Pārliecinoši par dalību Nacionālajā apvienībā Visu Latvijai-TB/LNNK nobalsoja Visu Latvijai (VL) kongresa delegāti. No 162 delegātiem tikai viens atturējās.

"Mūsu misija ir balstīta gribā redzēt Latviju latvisku, pārtikušu un taisnīgu," VL kongresā sacīja partijas līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Viņš atgādināja, ka Eduards Berklavs savā deviņdesmitajā dzimšanas dienā paredzēja, ka nacionālie spēki lielākos panākumus varēs panākt, apvienojoties. R. Dzintars pieļāva, ka tieši tagad varētu atklāties patiesais atbalsts nacionālajiem spēkiem, jo, piemēram, iepriekš VL vēlētāji tikuši biedēti ar reitingiem. Ja šis atbalsts patiešām būs, tas varētu būt izšķirošais, lai pie varas nenonāktu Saskaņas centrs, teica VL līderis. Viņaprāt, ja nākamo valdību veidos kāds no SC, tad "tas varētu nozīmēt treknas svītras pārvilkšanu latviskai, pārtikušai un taisnīgai Latvijai". R. Dzintars domā, ka SC tuvākais partneris būtu Tautas partijas un LPP/LC veidotā apvienība Par labu Latviju

 "TB/LNNK, iespējams, ir pagurusi un, iespējams, VL pieredzes vēl ir par maz, bet, liekot spēkus kopā, mums paveras jaunas iespējas," norādīja R. Dzintars. Savukārt I. Parādnieks norādīja, ka laikā, kad redzamas pretrunas citos politiskajos blokos, VL un TB/LNNK ir iespēja sevi parādīt kā komandu, noliekot malā personiskās ambīcijas, jo "pirmajā vietā ir latviešu lieta".

Katra partija uz apvienības dibināšanas kongresu plkst. 14 izvirza 150 delegātus, kā arī četrus kandidātus kopīgajai valdei. No TB/LNNK tie ir Roberts Zīle, Gaidis Bērziņš, Māris Grīnblats un Jānis Trupovnieks. Visu Latvijai valdē virza Raivi Dzintaru, Imantu Parādnieku, Eināru Cilinski un Jāni Iesalnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas