Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bondars: Latvija ir atvērta attiecību uzturēšanai ar Krieviju

Ja Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēlēsies uzturēt attiecības, Latvija tam ir atvērta, tā ārvalstu investoru rīkotajās diskusijās par Valsts prezidenta vēlēšanu procesu paziņoja parlamentārietis Mārtiņš Bondars (Latvijas Reģionu apvienība).

Vaicāts par attiecību uzturēšanu ar Austrumu partnerības valstīm pēc pagājušajā nedēļā Rīgā notikušā samita, Bondars norādīja, ka visas šīs sešas valstis Latvijai ir svarīgas ne tikai no ekonomiskā, bet arī no drošības aspekta. "Tās mūs savā ziņā aizsargā, tas ir mūsu darbs par mūsu vērtībā un nākotni. Ja Latvija var palīdzēt, piemēram, Ukrainai, mums tas ir jādara. Tas pats attiecas uz pārējām valstīm, nepieciešama personiskāka iesaistīšanās," pauda Bondars, piebilstot, ka šī iemesla dēļ nepieciešams uzturēt dialogu arī ar šo valstu līderiem.

Savukārt, vaicāts, vai un kā attiecības tiktu uzturētas ar Krieviju, Bondars norādīja - ja Putins vēlēsies uzturēt attiecības, Latvija tam ir gatava.

"Tas ir viņu [Krievijas], nevis mūsu rokās," sacīja Bondars. "Mūsu diplomātiskie kanāli ir atvērti. Ja šāda iespēja nāks, tā būs jāizmanto," piebilda Bondars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas