Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dzintars nobažījies par "draudzīgiem signāliem Saskaņas virzienā"

KPV LV premjera amata kandidāta Alda Gobzema draudzīgais signāls partijai Saskaņa ir ļoti satraucošs, uzskata nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA) līderis Raivis Dzintars. "Tas rada pamatu bažām, ka dažas partijas apzināti cenšas veidot strupceļu sarunās, lai atrastu attaisnojumu sadarbībai ar Saskaņu," aģentūrai LETA sacīja Dzintars.

Politiķis norādīja, ka Jaunā konservatīvā partija un KPV LV pašlaik neizrāda gandrīz nekādus centienus vienoties par valdību.

Kā ziņots, KPV LV premjera amata kandidāts Gobzems šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta Panorāma sacīja, ka pietiekami daudziem partijas KPV LV vēlētājiem nav iebildumu pret Saskaņas ņemšanu topošās valdības koalīcijā, tomēr ir jāsaprot, ka šāds scenārijs pašreizējā situācijā nav reāls.

Saskaņā ar Gobzema teikto, viņa kārtējās Facebook tiešraides laikā pietiekami daudz KPV LV vēlētāju komentāros pauduši pozitīvu attieksmi pret Saskaņas ņemšanu koalīcijā, sakot, ka viņiem pret šādu koalīcijas partneri nav nekādu pretenziju. "Bet mums ir jāskatās uz objektīvo realitāti, un tā saka, ka šāda kombinācija šobrīd nav iespējama," atzina KPV LV premjera amata kandidāts.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis otrdien pēc konsultācijām ar Saeimā pārstāvētajām partijām vēl nenominēja premjera amata kandidātu un deva partijām laiku līdz 26. novembrim, lai vienotos par iespējamo nākamo koalīciju.

Top komentāri

No 87g.14.jūnija dalībnieka
N
Raivi, izmet BEIDZOT drauģeli-biznesa ķēmu parādnieku, alkatīgo broku un jauno biznesā līdzēju ratnieku un pamazām atgriezīsi tautas cieņu NA politikas vērtībām! Ja ne, tad NA nogrims nebūtībā un būsi pavisam sakompromitējis, reiz tautas cienīto un cēlo NA nosaukumu, kas nu jau ir tikai nosaukums!
eksis
e
Par mājieniem Saskaņas virzienā Dzintaram vajadzēja domāt tad, kad draudzīgi ar Pariešiem un OIKistiem nolēmāt izgāzt Bordāna valdību. Tas būtu vēl nebijis numurs, ja jauno valdību sastādītu KPV, JKP un Saskaņa nostumjot visus vecos siles tukšotājus pie malas.
Rūdis
R
Patiesībā man nav skaidra Dzintara motivācija šādi runājot....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas