Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gaidāma intriga bez saulvežiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
profesionāls Saulvedis no Marsa
p
Nu bļin nodzīvojušies! Sagaidīšu pirmo reisu no Marsa, uzvilkšu savu strīpaino ādas praķi un braukšu. Visiem solīt!
latvietis
l
Ar kādām tiesībām tā nobarotā cūka Kalvītis šovakar televīzijā atļaujas runāt par barikādēm ? Jā, tos kas bija barikādēs krievu armija mierīgi varēja apšaut ! Ja Kalvītim kremlī lieli draugi...viņu varbūt pažēlotu.....un ar kādām tiesībām šis nobarojies cūķis grib barikāžu vīriem ko nozagt ? Neviens latvietis viņu nav pilnvarojis ! Kalvītim pilnas lādes ar naudu ...bet barikāžu vīri nespēj sev pat zāles nopirkt ! Lai dievs soda šo cūķi !
nekauņa
n
tāpat fiasko ir cietis Kučinskis ar savu milzīgo lielību > Latvijā ekonomika plaukst un zeļ ! Biju Liepājā iegājis tā saucamajā pensiju pilī... gribēju paskatīties uz to izbazūnēto pielikumu pensijām par darba stāžu...... uz mani paskatījās kā uz slimu...Latvijā ar to ekonmiku vēl taču esot ļoti bēdīgi... pagaidām varot to piemaksu par stāžu dot tikai tiem kuri aizgājuši pensijā līdz 1995.gadam ...! Jāpagaida tak lai kāda čupiņa apmirst... tāpat jau gaida uz tiem vecajiem barikāžu vīriem ...varbūt nosprāgs !
litens
l
Latvijas vienkāršā tauta ir ļoti pacietīga- tā kā viss turpināsies kā līdz šim- politiķi un bagātie zags, bet tauta raudās.........:D
Zobs Kaulā
Z
Vienīgi kā samazināt ""nevienlīdzību"" ir atsacīt pilsētniekiem un pensionāriem sociālo pabalstu. Tas samazinās Rīgas, u.c. pilsētu iedzīvotāju skaitli lauku iedzīvotājiem par labu. Protams Kučinskis un ZZS ir miljonāra komunista paspārnē, kurš jau tā burza čaukšpapīrus. Tomēr drīz gaidāmais karš Korejā un Tuvos austrumos, kāds iespējams notiks pirms vēlēšanām Latvijā, var strauji mainīt situāciju lauku populistiem par labu.
Papīra Puķe
P
Man patīk, ka tik daudz latvieši dzīvo mākslīgā realitātē.
URRRĀĀĀ...
U
Tie Saulveži, Lācplēši un pārējie glābēji pēc vajadzības. Vot par komūnistiem, naclopiem un svolčiem Latvijas perfekti aizkakāto pauru tauta debīlojoties balsos caur mūžu mūžiem līdz pat kapa malai.
Pavalsts Likvidētais
P
Pirmās rinda ,maitas putni gariem kakliem uzvalkos.
teiksim kā ir
t
ja tādus kā Tevi likvidē-tad tas ar ir jau daudz!
  • 4
  • 4
solon
s
Misters Kučinskis bēdīgi slavenājā Saeimas balsojumā par Šlesera izdošanu kratīšanai balsoja "pret"... un šāds tips vada valsti ... Tiešām kāds vēl domā balsot par oligarhu aizstāvi?!
latvietis ar mietu !
l
MUMS PIESPIEDU KĀRTĀ ATLIEK BALSOT VIENĪGI PAR NA !
  • 4
  • 4
iedzīvotājs apkāstais
i
Izlasīju analītisku rakstu par cenu celšanos pārtikai pagājušajā gadā LV . Šausmas! Cik ilgi mēs to visu pacietīsim? Un šitās melīgās jaungada runas! Pašapmierinātie tītari! Nebalsošu ne par vienu no jums!
bet
b
Tu neciet-ej un dari!
  • 8
  • 0
Juzis
J
Kas pārliecināts vai vēlas vilties, lai balso. Es tikai ar tukšu aploksni.
ko sēsi, to pļausi
k
Tukšās aploksnes tiek par labu visvairāk balsis saņēmušajiem, t.i. kremliniem "Saskaņa".
  • 14
  • 4
Dzērājs, zaglis, izspiedējs
D
Jūrmalā viss pa vecam. Pie varas ir ZZS
Vienotība ir pseidokreisi populisti
V
Vienotība nav labēji centrisko partiju spektrā. Tā ir izteikti pseidokreisi populistiska partija, kas veido tā saucamo populistisko sociālismu, kad atbalstītas netiek reāli augstākam nabadzības riskam pakļautās grupas, bet tās, uz kuru balsīm vēlēšanās ir lielākas cerības
Pielikums <
P
Jā, protams, bet kolkhozu priekšskrēji bija kokvilnu un banāna farmas asv un karābu salas. Marks bija pilsētnieks, un viņam nebija ne jausma, ka pilsētnieki cēlās no cilvēkiem, kurus padzina no meža un laukiem dažādi 'kungi'--kā to dara mūsu paši.
  • 2
  • 2
vārds>pielikums
v
Bet vai zagšana nenāk no dzīvošanas gerevnas un pieraduma pie kolhozi-zavodi?
  • 4
  • 5
Pielikums
P
Bet vai tad populisms nenāk no latviešu pašu savrup ekonomikas, dzīves mežā un laukos, kur nodokļus nemaksāja un valdība nebija vanadzīga? Protams pilsētnieku populisti ir tīri laupītāji un zagļi, un Lembis mums tur priekšgalā.
  • 4
  • 3
trollim
t
Lemberdzēn, tu spārdi gulošo.
  • 5
  • 3
ZZS vēlētājs = idiots
Z
Lemberga savienības saulvedis ir pats smagos noziegumos apsūdzētais. Kučinskis un Vējonis ir tikai izkārtnes, kuras atstrādā saimniekam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas