Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Jaunā politiskajā kustībā kopā ar Pavļutu startēs arī pētniece Golubeva un uzņēmējs Staķis

Jaunajā politiskajā kustībā kopā ar bijušo ekonomikas ministru Danielu Pavļutu iesaistīsies arī politikas analītiķe Marija Golubeva un uzņēmējs, Innocent Coffee Masters un Innocent Pro īpašnieks Mārtiņš Staķis.

Kā aģentūru LETA informēja komunikācijas konsultante Žanete Eglīte, Pavļuts, Golubeva un Staķis par jaunas sabiedriskās un politiskās kustības izveidi informēs pasākumā trešdien, 26.jūlijā, plkst.12 jaunuzņēmumu koprades telpā The Mill Riga. Pasākuma laikā tiks publiskots kustības vērtību manifests, kuru parakstījuši vairāki desmiti aktīvu Latvijas pilsoņu, un kas kļūšot par pamatu jaunas politiskas organizācijas programmai.

Bijušais ekonomikas ministrs ar aģentūru LETA sīkāk par saviem un politiskās kustības mērķiem pagaidām nevēlējās runāt, norādot, ka to varēs noskaidrot trešdien, kad būs iespēja satikt kustībā iesaistītos cilvēkus. "Trešdien būs redzami pirmie parakstītāji un varēs secināt, kas ir politiskie un vērtību uzstādījumi," viņš skaidroja.

Arī Golubeva šobrīd atturējās sniegt plašākus komentārus par to, kādu mērķu vadīta plāno iesaistīties politiskajā kustībā.

Pavļuts apstiprināja, ka jaunās politiskās kustības izveide ir saistīta arī ar pieciem no Vienotības aizgājušajiem Saeimas deputātiem. "Jā, tas jau ir diezgan noprotams visiem, kas daudz maz ir sekojuši plašsaziņas līdzekļiem, ka tās ir saistītas lietas," teica Pavļuts.

Jau ziņots, ka jau iepriekš Pavļuta vārds neoficiāli tika minēts saistībā ar topošo politisko spēku, kurā varētu iesaistīties pieci no Vienotības aizgājušie Saeimas deputāti.

Top komentāri

kustība
k
Vecie vēži atkal kaut ko kustinās?
vecis
v
dibinās jaunu partiju lai pirmie trīs no saraksta varētu ielīst Saeimā ...
FF
F
Taisni tāda - nedzirdētu pētnieku un uzņēmēju - partija Latvijai vajadzīga. Iekšā vēl glumiķi no mirstošas partijas, gan jau vēl kaut kādas pabiras atradīsies. Žēl. Šķita, ka Pavļuts stāv ārpus visiem šiem sūdiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas