Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Kaža izvēlēsies starp Vienotību un ZRP

Ja man būtu jābalso pēc tā, kas uzrunā manu attieksmi pret politiku, es tēmētu uz Pēdējo partiju, Dienai saka žurnālists Juris Kaža. "Tā ir tāda libertāniska partija. Man patīk, ka viņiem ir anarhisma zemteksti. Man patiktu, ka cilvēkiem dotu maksimālo izvēles brīvību, ko viņi ar sevi dara. Liberalizēt arī dažādu vielu lietošanu - saprātīgā veidā.

Liberalizēt cilvēku attiecības, kādas ir viņu savstarpējās vienošanās - tas, vai viņi to uzskata par laulību vai ne, - tas lai paliek viņu rokās. Mazinātu valsts autoritāro iespaidu. Nedomāju, ka mēs ar šodienas cilvēku mentalitāti varētu dzīvot valstī ar samazinātu valsts varu. Ir jāuzbūvē ļoti stipra sabiedriskā apziņa un sabiedrības institūcijas, lai kaut ko tādu panāktu. Protams, tas ir paradokss, ka Pēdējā partija negrib partijas, bet viņi taču paši ir partija. Man patīk arī viņu melnā humora izjūta," Dienai komentēja J.Kaža."Tomēr laikam jau jāizvēlas starp lielajām partijām. Laikam jau starp Vienotību un ZRP. No tām skatīšos, kurš būs mazākais ļaunums. Vēl jau ir laiciņš atlicis," sacīja žurnālists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas