Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kučinskis: ZZS partijām jāapmainās ar viedokļiem, lai nebūtu noklusētu aizvainojumu

Nepieciešama viedokļu apmaiņu starp Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) veidojošajām partijām, jo nedrīkst būt neizrunātu jautājumu vai noklusētu aizvainojumu, šodien Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

LZS vēlētāji ir ne tikai no zemkopības nozares, bet arī citu jomu pārstāvji, norādīja Kučinskis. Tas ir saprotami, jo ZZS ir uzņēmusies vadīt valdību, veikt reformas un visiem spēkiem veicināt valsts attīstību, sekojot Zemnieku savienības dibinātāju - Kārļa Ulmaņa, Zigfrīda Annas Meierovica un citu - pirms simts gadiem piemēram. To Ministru prezidents sacīja kontekstā ar LZS jeb Latviešu zemnieku savienības dibināšanu 1917.gadā.

Kučinskis pateicās LZS par izvēlēšanos politikā iet reformu veikšanas ceļu. Viņš norādīja, ja kādam pirms diviem gadiem tiktu teikts, ka Zemnieku savienība būs reformu partija, tad diez vai daudzi tam noticētu. Taču laiks rāda, ka zemnieki var iestāties par reformu veikšanu, lai gan politiskajā spēkā ir arī atšķirīgi viedokļi, pauda valdības vadītājs. "Runājiet, strīdieties, bet palieciet kopā, jo tas ir Latvijas Zemnieku savienības spēks - par to jūs daudzi jo daudzi apskauž," norādīja premjerministrs.

"Par Latviju, nacionālu, daiļu un spēcīgu," ar šādiem vārdiem savu uzstāšanos noslēdza politiķis. Kučinskis savā runā ieskicēja arī Latvijas tālāko virzību, tajā skaitā nodokļu reformas principus.

LZS kongresā šodien vēlēs partijas vadību.

 

Top komentāri

a
a
ZZS partijam laiks pashlikvidacijai. Doma bezgaligi nirgaties par tautu vai ka?
Muradelli
M
vecā LKP grib uz mūžu uzurpēt varu?, bijušos komunistus vispār nevajadzētu virzīt kandidātu sarakstos , cik ilgi vēl muļļāsimies stagnācijā viņu dēļ
Logičeskijs
L
Bieži vien lietderīgāk ir vienkārši paklusēt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas