Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Nākamnedēļ turpinās snigt

Brīvdienās un arī turpmākajā darba nedēļā no dienvidiem viens pēc otra uz Baltiju pārvietosies cikloni, līdz ar to Latvijā teju katru dienu gaidāms sniegs, dažreiz piekrastē arī slapjš sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.Sākumā no Skandināvijas uz Baltijas jūru pārvietosies jauns ciklons, līdz ar to šodien Latvijā teritorijas lielākajā daļā pa laikam snigs, jūras piekrastē arī slapjš sniegs, kā arī gaidāms neliels putenis.

Nokrišņu laikā vietām redzamība pasliktināsies no 500 līdz 1000 metriem. Tikai valsts austrumu rajonos diena paies bez nokrišņiem. Arī svētdien būs neliels īslaicīgs sniegs.Sestdien pa dienu gaisa temperatūra būs no mīnus 2 līdz mīnus 6 grādiem, savukārt piekrastes rajonos gaisa temperatūra var pakāpties arī līdz plus 2 grādiem, bet svētdien kļūs jau vēsāk, jo dienā gaisa temperatūra būs no mīnus 5 līdz mīnus 10 grādiem, bet piekrastes rajonos - no mīnus 1 līdz mīnus 5 grādiem.Darba nedēļas sākumā vējš iegriezīsies no austrumiem, ziemeļaustrumiem un būs mērens. Katru dienu atsevišķos rajonos snigs, bet gaisa temperatūra gan naktī, gan dienā pazemināsies par trīs līdz četriem grādiem un pieturēsies sals, kas naktī uz pirmdienu austrumu rajonos sasniegs pat mīnus 16, līdz mīnus 18 grādus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas