Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

«Paēdušai Latvijai» pārtikas pakas palīdzēs komplektēt Raimonds Bergmanis un Centis Ūbele

Nespējot noskatīties uz Latvijā valdošo pesimismu un nabadzību, projekta _Paēdušai Latvijai _pārtikas pakas komplektēt pieteikušies spēkavīrs Raimonds Bergmanis un veikalu tīkla _Maxima _efektologs Centis Ūbele, informē Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

«Ikviens no mums var iesaistīties un savu iespēju robežās palīdzēt. Un tas mums visiem arī būtu jādara. Ja man ir iespēja palīdzēt, tad kādēļ gan to nedarīt?» saka Raimonds Bergmanis.

Lai arī projekta ietvaros ir izdalītas jau 13 270 pārtikas pakas, ar to ir par maz, lai palīdzētu visām krīzes skartajām ģimenēm, kuru skaits pieaug ik dienas.

«Ir liels prieks par Raimonda Bergmaņa iesaistīšanos projektā, un esam pārliecināti, ka tas palīdzēs vērst arvien lielāku sabiedrības uzmanību uz šo dramatisko situāciju - Latvijā ir vairāk nekā 10 000 ģimenes, kurām ik dienu nav ko ēst, taču mēs ikviens varam palīdzēt,» stāsta R.Dimanta.

Paēdušai Latvijai 2009.gadā kopumā saziedoti 33 472 lati. Savukārt 2010.gadā pavisam saziedoti 86 814 lati, no kuriem 38 919 lati ziedoti, izmantojot labdarības tālruni 90006484, portālā Ziedot.lv – 19 026 lati un Maxima veikalu tīklā izvietotajās ziedojumu kastītēs – 28 869 lati.

Paēdušai Latvijai vienai ģimenei mēnesī piešķir pārtikas palīdzību 12 kilogramu apjomā, un šajā pakā ietilpst putraimi, grūbas, rīsi, griķi, auzu pārslas, pelēkie zirņi, makaroni, milti, eļļa, gaļas vai zivju konservi, cukurs, sausais piens, sausais buljons, maize un tēja. Vienas šādas pārtikas pakas vērtība ir vidēji 8,5 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas